Bütçe var hocam sıkıntı yok o konuda. 9 aya bölecem zaten. Kasa olarak öneriniz var mı peki akvaryum tarzında ve PSU bölmesi açık olan. Thor'a uygun bir kasa olmalı yani. Eğer öyle güzel bir kasa varsa Thor alacam.
Altta olan kasalar var. Ama o kısmın açık olduğu akvaryum tipinde kasa göremedim hocam.

1755689109244.webp

Hyperion vardı sadece gördüğüm kadarıyla. Buda fazla garip duruyor bana göre.

Altta olan kasalar var. Ama o kısmın açık olduğu akvaryum tipinde kasa göremedim hocam.

Eki Görüntüle 175684

Hyperion vardı sadece gördüğüm kadarıyla. Buda fazla garip duruyor bana göre.
İlk başta hyperion düşünüyordum fakat fiyatı 18 bin liralardan 30 bin liralara çıkmış. Karaborsaya düşmüş sanırım. O yüzden bir kasaya da 30 bin vermeyelim dedim vazgeçtim, neyse yine de çok teşekkür ederim Yusuf hocam.

Üstteki hyperiondan sonra düşündüğüm 2. Kasa heliosdu. Fakat bu da karaborsada şuan sanırım. Uygun fiyata bulsam çekecem direkt. Helios baya güzel kasa. Çok teşekkür ederim size de Okan hocam.
İkinci elde buluruz sıkıntı olmazsa, sıfırını bulmak imkansıza yakın.

İkinci elde buluruz sıkıntı olmazsa, sıfırını bulmak imkansıza yakın.
27 yıllık hayatımda hiçbir zaman 2. El ürün almayı düşünmedim Okan hocam. Pis kullananı var , bir yerinde çiziği eziği kırığı olup da söylemeyeni var. Kısacası tertemiz sıfır ürün almak herzaman prensibim oldu. Şimdi Akakçe üzerinden kasalara bir bakayim ben. Yani aslında gönlümde akvaryum kasa vardı. Acaba diyorum ki, kasayı akvaryum alsam , güç kaynağını da Thor alsam ve üstündeki oled ekranı da umursamadan kullansam daha mı mantıklı olur. Hem istediğim güç kaynağını almış olacam hem de istediğim kasayı almış olacam. Takıntı yapmayıp böyle kullansam da olur gibi sanki.

27 yıllık hayatımda hiçbir zaman 2. El ürün almayı düşünmedim Okan hocam. Pis kullananı var , bir yerinde çiziği eziği kırığı olup da söylemeyeni var. Kısacası tertemiz sıfır ürün almak herzaman prensibim oldu. Şimdi Akakçe üzerinden kasalara bir bakayim ben. Yani aslında gönlümde akvaryum kasa vardı. Acaba diyorum ki, kasayı akvaryum alsam , güç kaynağını da Thor alsam ve üstündeki oled ekranı da umursamadan kullansam daha mı mantıklı olur. Hem istediğim güç kaynağını almış olacam hem de istediğim kasayı almış olacam. Takıntı yapmayıp böyle kullansam da olur gibi sanki.
Size kalmış bir durum.