mr.esat 68 Üstün Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 4.607 Çözümler 12 Beğeniler 5.760 6 Nisan 2024 #11 Cass dedi: Normalden iyi. Niyeyse mutlu hissediyorum. 31 Mart seçimleri. Üzüldüğüm bir an hatırlamıyorum. Kimya... Programımın ilerisindeyim, iyi ilerliyor işler. Biyolojide Fotosentez ve Solunumu tek günde bitirdiğimde aşırı rahat hissetmiştim. Arkama yaslanıp oturdum bir süre. Stresli bir an da hatırlamıyorum. Güzel bir ay geçirmişim. Genişletmek için tıkla... Solunumu bir günde mi bitirdin Kısır döngüye hoş geldin, 2 hafta içinde unutursun muhtemelen.
Cass dedi: Normalden iyi. Niyeyse mutlu hissediyorum. 31 Mart seçimleri. Üzüldüğüm bir an hatırlamıyorum. Kimya... Programımın ilerisindeyim, iyi ilerliyor işler. Biyolojide Fotosentez ve Solunumu tek günde bitirdiğimde aşırı rahat hissetmiştim. Arkama yaslanıp oturdum bir süre. Stresli bir an da hatırlamıyorum. Güzel bir ay geçirmişim. Genişletmek için tıkla... Solunumu bir günde mi bitirdin Kısır döngüye hoş geldin, 2 hafta içinde unutursun muhtemelen.
Cass Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 639 Makaleler 1 Çözümler 1 Beğeniler 1.340 6 Nisan 2024 #12 mr.esat dedi: Solunumu bir günde mi bitirdin Kısır döngüye hoş geldin, 2 hafta içinde unutursun muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Defterim var, haftada 1-2 kez oturup okuyorum baştan. Unutsam sistemleri unuturdum.
mr.esat dedi: Solunumu bir günde mi bitirdin Kısır döngüye hoş geldin, 2 hafta içinde unutursun muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Defterim var, haftada 1-2 kez oturup okuyorum baştan. Unutsam sistemleri unuturdum.