@Enes3078 Sizi daha önce yaşadığımız anlaşmazlıklardan dolayı hiç sevmiyorum hocam. Bence gitmeniz iyi oldu. Recep Baltaş'la aranızda ciddi bir iletişim eksikliği olduğunu düşünüyorum. Ancak gittiğiniz için birazcık da üzüldüm. Yolunuz açık olsun. Bundan sonraki hayatınızda başarılar.

Herkese merhaba,

Techolay Sosyal’e 1 yılı aşkın süredir hizmet vermekteyim ve bugüne kadar oldukça çok şey başardığımızı gururla dile getirmek isterim. 15 Aralık 2023’te kaydolup hemen ardından yönetiminden sorumlu olduğum bu platformun gelişimine doğrudan tanık olmak ve mümkün olduğunda etki etmek gerçekten çok heyecan verici bir deneyimdi. Bu vakte kadar çok geliştirme yaptık, çok saldırılar atlattık veya çok fazla insana fayda sağladık. Bütün bunların olmasında aktif rol alabilmek benim için her şeyden önemli.

Ayrılık nedenim artık kişisel kariyerime odaklanmak ve daha çok insana fayda sağlayabilmek adına profesyonel iş hayatına geçiyor oluşum. Geçtiğimiz son birkaç ay içerisinde çok büyük bir projeye imza atmış olup her geçen gün daha da geliştirdiğimi ve bunu duyuracağım günü de iple çektiğimi belirtmek isterim.

Bundan sonrasında Sosyal’in kendi ayakları üzerinde durabileceğini bilmek ve Türkiye’nin en kısa sürede en hızlı gelişen forumu diyebilmek gurur verici. Ha bir de yeri geldi @Recep Baltaş ile birbirimizi yedik yeri geldi birbirimizi dinledik derken iyisiyle kötüsüyle geçen koskoca bir yıl var görünürde. Bana kırılan veya darılan herhangi bir kimse varsa umarım aramızda bir kırgınlık kalmamıştır. Bu yetkilere sahipken son kez söyleyeyim, herkese iyi Sosyaller!
Hocam sizin profilinizin altında "Yönetici" yazan barın olmamasına alışamayacağım uzun bir süre. Ama haklısınız, büyük ihtimal kendinize veya kariyerinize ayırdığınız zaman forum yüzünden azalıyordur. Yolunuz açık olsun hocam, ne kadar üzülsek de siz mutluysanız biz de mutluyuz 🤍

Bu arada yine konulara mesaj atacak mısınız?

Herkese merhaba,

Techolay Sosyal’e 1 yılı aşkın süredir hizmet vermekteyim ve bugüne kadar oldukça çok şey başardığımızı gururla dile getirmek isterim. 15 Aralık 2023’te kaydolup hemen ardından yönetiminden sorumlu olduğum bu platformun gelişimine doğrudan tanık olmak ve mümkün olduğunda etki etmek gerçekten çok heyecan verici bir deneyimdi. Bu vakte kadar çok geliştirme yaptık, çok saldırılar atlattık veya çok fazla insana fayda sağladık. Bütün bunların olmasında aktif rol alabilmek benim için her şeyden önemli.

Ayrılık nedenim artık kişisel kariyerime odaklanmak ve daha çok insana fayda sağlayabilmek adına profesyonel iş hayatına geçiyor oluşum. Geçtiğimiz son birkaç ay içerisinde çok büyük bir projeye imza atmış olup her geçen gün daha da geliştirdiğimi ve bunu duyuracağım günü de iple çektiğimi belirtmek isterim.

Bundan sonrasında Sosyal’in kendi ayakları üzerinde durabileceğini bilmek ve Türkiye’nin en kısa sürede en hızlı gelişen forumu diyebilmek gurur verici. Ha bir de yeri geldi @Recep Baltaş ile birbirimizi yedik yeri geldi birbirimizi dinledik derken iyisiyle kötüsüyle geçen koskoca bir yıl var görünürde. Bana kırılan veya darılan herhangi bir kimse varsa umarım aramızda bir kırgınlık kalmamıştır. Bu yetkilere sahipken son kez söyleyeyim, herkese iyi Sosyaller!
Elinize emeginize saglik, yolunuz acik olsun insallah. TP olsun burasi olsun yillarca ettiginiz yardimlar icin tesekkur ederim.

Recep Baltaş'la aranızda ciddi bir iletişim eksikliği olduğunu düşünüyorum.

Yani dürüst olmam gerekirse bahsettiğiniz mevzuda hâlâ oldukça doğru bir yaklaşım sergilediğimi düşünmekteyim. Belirtmiş olduğunuz bilete ilişkin detaylar paylaşmayacak olsam da bahsi geçen bilete göndermiş olduğunuz son yanıt ile düşünceleriniz pek bi' örtüşmüyor. Bunu en başından diyeyim, Techolay Sosyal'i yönettiğim sürece olası tüm hatalardan kaçınmak benim görevim. Sizin belirtmiş olduğunuz durum ise bizi yasalarda 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu karşısında sıkıntıya sokacaktı.

Ayrıca Recep abiyle gerçekten abi kardeş gibi bir iş ilişkimiz vardı diyebilirim ve bunun için kendisine minnetimi sundum çok kez. Tekrar da sunayım, kendisi bugüne kadar bana gerçekten iyi davrandı ve birbirimizin destekçisi olduk. Emin olun herhangi bir başka kimse bu kadar sıkı bir iletişim kuramazdı kendisiyle. Yine de fikirleri değiştirmek adına çabalayamam zira bu sizlerin görüşü. Yorumunuz için teşekkür edebilirim ancak.