Detaylar
Kim cevapladı?Techolay'a yardımınız olduğu kadar forumdaki üyelere de yardımınızın dokunduğunu gördüm. Üzücü oldu forumdan ayrılmanız.
Son düzenleyen: Moderatör:
Devrimci Kedi
Üstün
- Makaleler
- 1
Seni özleyeceğiz üstad. Tüm emeklerin için sonsuz teşekkürler. Yolun açık olsun.Herkese merhaba,
Techolay Sosyal’e 1 yılı aşkın süredir hizmet vermekteyim ve bugüne kadar oldukça çok şey başardığımızı gururla dile getirmek isterim. 15 Aralık 2023’te kaydolup hemen ardından yönetiminden sorumlu olduğum bu platformun gelişimine doğrudan tanık olmak ve mümkün olduğunda etki etmek gerçekten çok heyecan verici bir deneyimdi. Bu vakte kadar çok geliştirme yaptık, çok saldırılar atlattık veya çok fazla insana fayda sağladık. Bütün bunların olmasında aktif rol alabilmek benim için her şeyden önemli.
Ayrılık nedenim artık kişisel kariyerime odaklanmak ve daha çok insana fayda sağlayabilmek adına profesyonel iş hayatına geçiyor oluşum. Geçtiğimiz son birkaç ay içerisinde çok büyük bir projeye imza atmış olup her geçen gün daha da geliştirdiğimi ve bunu duyuracağım günü de iple çektiğimi belirtmek isterim.
Bundan sonrasında Sosyal’in kendi ayakları üzerinde durabileceğini bilmek ve Türkiye’nin en kısa sürede en hızlı gelişen forumu diyebilmek gurur verici. Ha bir de yeri geldi @Recep Baltaş ile birbirimizi yedik yeri geldi birbirimizi dinledik derken iyisiyle kötüsüyle geçen koskoca bir yıl var görünürde. Bana kırılan veya darılan herhangi bir kimse varsa umarım aramızda bir kırgınlık kalmamıştır. Bu yetkilere sahipken son kez söyleyeyim, herkese iyi Sosyaller!
Canepe
Uzman
Xenforo illet bir dünya, sunucular bunların optimizasyonu, buranın optimizasyonu, bakımlar ve yedekler. Bunlar çok iğrenç konular. Bence bu zamana kadar bu işin üzerinden çok iyi geldiniz Enes hocam. Takdir ediyorum, teknik taraf organizasyon şeması olmadan tek başına yapılacak bir iş değil. Ayrıca siz moderasyon tarafında da görev aldınız bu daha çok yormuştur eminim.
Kısaca kalan hayatınızda başarılar dilerim.
Kısaca kalan hayatınızda başarılar dilerim.
Yeni yapacağınız işte başarılar diliyorum hocam. Yolunuz açık olsun. 
Physic
Üstün
Görüşmek üzere hocam. Yolunuz açık olsun.
Tüm emeklerin için çok teşekkürler Enes
Umarım çok güzel yerlere gelirsin, yolun açık olsun başarılarının devamını dilerim

Umarım çok güzel yerlere gelirsin, yolun açık olsun başarılarının devamını dilerim
- Makaleler
- 7
Ayrılmış olmamıza rağmen son bir öneriyi de hayata geçirmiş olduk. Umarım yeterince fayda sağlayabilmişimdir herkese 
Kendi adıma konuşacak olursam günlük hayatımda ciddi manada Techolay'a vakit ayırıyorum. Ayırdığım bu vaktin ne kadar olduğunu bilmek isterim. Steam'de kaç saat oyun oynadığımızı görebiliyoruz, sosyalde de kaç saat vakit geçirdiğimizi görmek fena olmaz. Kullanıcılar arası rekabet gibi sıkıntılar olur diyebilirsiniz. Bu durumda veriyi sadece hesap sahibi görür ve paylaşım yapmak yasaklanırsa bir sorun kalmaz.
- 1138
- Forum: Kapalı Öneriler