İlk 12 konuyu bitirdiysen en azından 10 net yapabilmen lazım zaten. Sence de bir gariplik yok mu? Bu şekilde yeterli olduğunu düşünmüyorum.ilk 12 konu + fonksiyonlar ayt matematiğe geçmek için yeterli değil mi hocam?
Detaylar
Kim cevapladı?Hysterra
Başarılı
Bugüne kadar bitirdiğin TYT matematik konularından özellikle bir konudan soru kaçırıyorsan bir soru bankasından o konuyu tekrar bitir. Fonksiyonlar bittiyse AYT'ye başlayabilirsin. Fonksiyonlar-polinom-trigonometri-logaritma-parabol-limit-türev-integral diye gidersin. Ama belli ki bunlara çalışırken TYT matematik için de kitap çözmeye devam etmen gerekiyor.
Syntax
Üstün
Ortalama 5 net yapıyorum hocam ya daha ilk 12 konuyu bitirdim ama soru kaçırabiliyorum problemler de bilmiyorumhalledeceğiz ama sorun yok.
Planım matematiğin ilacı > 345 AYT mat eğer üstü gerekiyorsa orijinal.
5 net yapıyorsan TYT eksiğin vardır. Ve 345 bence kalitesiz bir kitap. Ayrıca çözeceğin kaynakların seviyesi de hedefine bağlı değişir.
Sanakırgınım
Uzman
İlk 12 konu + fonksiyonlar AYT matematiğe geçmek için yeterli değil mi hocam?
Hocam konuları sindirerek öğrenmeniz lazım eğer, fonksiyonlara kadar gelmişseniz 5 net yapıyorsanız elbette bir sorun var, problemler bilmeden bile en fazla 15 net civarı yapıyor olmanız gerekiyordu.
SF26
Üstün
Konuları oturtabilmiş olsan TYT Matematik'te en az 20 net yapabilecek seviyede olurdunuz.ilk 12 konu + fonksiyonlar ayt matematiğe geçmek için yeterli değil mi hocam?
cansaglicak
Uzman
Tavsiyelerinizi dikkate alacağım teşekkürler, ilk 12 konularını tekrar edebileceğim bir kitap öneriniz var mı? Elimde Sayılar Deneme deposu var. Nasıl tekrar etmem gerekiyor?
Son düzenleme:
Yeni konular
-
-
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-