Bugüne kadar bitirdiğin TYT matematik konularından özellikle bir konudan soru kaçırıyorsan bir soru bankasından o konuyu tekrar bitir. Fonksiyonlar bittiyse AYT'ye başlayabilirsin. Fonksiyonlar-polinom-trigonometri-logaritma-parabol-limit-türev-integral diye gidersin. Ama belli ki bunlara çalışırken TYT matematik için de kitap çözmeye devam etmen gerekiyor.

Ortalama 5 net yapıyorum hocam ya daha ilk 12 konuyu bitirdim ama soru kaçırabiliyorum problemler de bilmiyorum :( halledeceğiz ama sorun yok.

Planım matematiğin ilacı > 345 AYT mat eğer üstü gerekiyorsa orijinal.

5 net yapıyorsan TYT eksiğin vardır. Ve 345 bence kalitesiz bir kitap. Ayrıca çözeceğin kaynakların seviyesi de hedefine bağlı değişir.

İlk 12 konu + fonksiyonlar AYT matematiğe geçmek için yeterli değil mi hocam?

Hocam konuları sindirerek öğrenmeniz lazım eğer, fonksiyonlara kadar gelmişseniz 5 net yapıyorsanız elbette bir sorun var, problemler bilmeden bile en fazla 15 net civarı yapıyor olmanız gerekiyordu.

Tavsiyelerinizi dikkate alacağım teşekkürler, ilk 12 konularını tekrar edebileceğim bir kitap öneriniz var mı? Elimde Sayılar Deneme deposu var. Nasıl tekrar etmem gerekiyor?

Son düzenleme: