TYT net dağılımım Türkçe 30-35, Sosyal 18-20, Matematik 15-20 ve Fen 13-15. En düşük TYT'de 80 net geliyor. Elimde 15 tane deneme kaldı. AYT'ye çalışamadım. Matematik yerlerde maalesef trigonometri ve geometriden en fazla 5 tane yapıyorum. Fen'de işler berbat, Fizik sözel soruları yapıyorum. Biyoloji'de sistemlerin detay soruları gelirse çözemiyorum. Kimya'da organik kimyayı biraz yapabiliyorum, kısaca kimyadan 11'den aklımda kalan bir şey yok. Yani genel olarak 10-12 net geliyor. Bu zamanlarda nasıl bir yol izlemeliyim?
Detaylar
Kim cevapladı?Geraltın kılıcı
Üstün
Eksik konularını tekrar et.TYT net dağılımım Türkçe 30-35, Sosyal 18-20, Matematik 15-20 ve Fen 13-15. En düşük TYT'de 80 net geliyor. Elimde 15 tane deneme kaldı. AYT'ye çalışamadım. Matematik yerlerde maalesef trigonometri ve geometriden en fazla 5 tane yapıyorum. Fen'de işler berbat, Fizik sözel soruları yapıyorum. Biyoloji'de sistemlerin detay soruları gelirse çözemiyorum. Kimya'da organik kimyayı biraz yapabiliyorum, kısaca kimyadan 11'den aklımda kalan bir şey yok. Yani genel olarak 10-12 net geliyor. Bu zamanlarda nasıl bir yol izlemeliyim?
Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
TYT net dağılımım Türkçe 30-35, sosyal 18-20, matematik 15-20 ve fen 13-15. en düşük TYT'de 80 net geliyor. Elimde 15 tane deneme kaldı. AYT'ye çalışamadım. Matematik yerlerde maalesef trigonometri ve geometriden en fazla 5 tane yapıyorum. Fen'de işler berbat, fizik sözel soruları yapıyorum. Biyoloji'de sistemlerin detay soruları gelirse çözemiyorum. Kimya'da organik kimyayı biraz yapabiliyorum, kısaca kimyadan 11'den aklımda kalan bir şey yok. Yani genel olarak 10-12 net geliyor. Bu zamanlarda nasıl bir yol izlemeliyim?
Yani fenden net toplamaya çalış bu saatten sonra. Eğer 2025 YKS gibi fen kolay gelirse yapılabilir. Matematikten ise limit, logaritma ve dizilere bakabilirsin.
Fenden net toplayabilirsin. Kimyada ve biyolojide çok beleş netler var. Özellikle kimya basit bence AYT'de. 11 kimyasını 3 haftada bitirmiştim ama zorlanarak 2 haftada bitirilebilir.