Senenin ortasında sıfır sayısal neti ile toplamda 30 - 40 net aralığında bir netle başladım.
@Testo Unit hocamla birlikte götürdüm her şeyi. Zaten aldığım kitaplara kadar danıştığım bir insandı. Hatta yaptığım her şeyi biliyor. Ben bunları birkaç ayda yaptım. Yani daha bir yıl bile olmadı çalışmaya başlayalı. Yani ben yaptım. Başkası niye yapamasın?
eklemek isterim ki öyle okuldaki hocalarımız da mükemmel değil. Çok basit bir soruyu, 3D VDD'deki basit bir soruyu hocama gösterdiğimde yapamamıştı. Yaklaşık 15 dakika uğraştıktan sonra bana video çözümü açmamı söylemişti. Bu bizim matematik hocamızdı.
Forma yaklaşık bir buçuk aylık bir ara verdim. Bu süre boyunca eksiklerimi yoğun bir şekilde kapatmaya çalıştım. TYT açısından baktığımda özellikle kimyada maddelerin hâlleri & asit ve baz konularında soru kaçırıyordum. Periyodik sistemde ise zaman zaman tuzak sorular çıkıyordu ve bu yüzden kimyayı her zaman fulleyemiyordum. Bu alanlara özellikle yoğunlaştım. Daha önce fotoğrafını çektiğim tuzak sorular üzerine de çalıştım. Fizikte optik ve dalgalar dışında tamamı bitti.
Biyolojide ikinci üniteyle ilgili eksiklerim vardı; nükleus, sentrozom, koful gibi konuları tespit edip bunlara...