AZ Alkmaar 4-1 Galatasaray | MS

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BerkayZ87
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 433
  • Etiketler Etiketler
    galatasaray
Berkan Kutlu fetişizmi sonunu getirdi Avrupa'da Galatasaray'ın, başka bir yoruma gerek yok. Koskoca Galatasaray altyapısında yok mu Berkan kadar oynayabilecek 17 yaşında bir çocuk? 4. golü görmedim ilk 2 golde Muslera'nın hatası yok. 3. golde de beklemediği köşeye vurduğundan ters yatıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir Fenerbahçeli olarak maçı izlerken Türk futbolu adına utandım. Türkiye Ligi'nin lideri olup Eredivisie'nin 4.'sünden 4 yemek; ciddi bir başarısızlıktır. Şu maça istersen paf takımıyla çık, GS'ın forması alırdı maçı. Kabul edilemez bir mağlubiyet.

Klasik Türk futbol takımları Avrupa'da 20 milyonluk takımlardan fark ye Anadolu takımlarına 3-4 tane at şaşmaz bu. Süper Lig 2 takımlı lig gibi Trabzon spor ve Beşiktaş ve diğer Anadolu takımları da katılmalı şampiyonluk yarışına artık izleyesim kalmıyor Avrupa maçlarının sonuçunu tahmin edebiliyoruz Süper Lig'in de öyle.

Afedersiniz de dışkıdan takımlarımızın dışkıdan maçları. Her sene transferlerle akıl almaz paralar harcayarak saçma avuntularla ve hayallerle kendimizi bir şey zannediyoruz, kaf dağında görüyoruz. Sonra karşımıza çıkan biraz eli yüzü düzgün takımdan tokadı yiyip köyümüze geri dönüyoruz. 2000 yılındaki kupa bir 20 sene daha yeter bize, çok bile. Bunları sadece Galatasaray için yazmıyorum. Kendi kendimize gözümüzde büyütüp sonra da üzülüyoruz. Boş verin gitsin.

Cogu ligde durum boyle. Ispanya'da da Barcelona - Real Madrid - Atletico Madrid uclusu arasinda doner, Italya'da Milan -Inter - Juventus bir de arada patlama yaparsa Lazio, Napoli veya Roma. Fransa zaten hep PSG'nin gibi bir sey artik, Marsilya ve Saint Etienne vardi eskiden, onlar da puf oldu.

Ingiltere Ligi bu yonden iyi sadece. Her takim ansizin sampiyon olabilir, oyle bir lig.

Hep diyorum okan buruk hoca moca değil, mahalleden fanatik futbol izleyenlerini koy, daha iyi yönetir takımı. Uzun uzun yazmaya gerek yok, kadro hatalı, 3'lü defans hatalı, zaten golleri yedikten sonra değişiklik yapması en özel yeteneği hiç şaşmaz. Keşke daha çok yeseydiniz, zerre üzülmüyor aksine dalga geçiyorum. Ayrıca Galatasaray'lı olmama rağmen geçenki penaltı fiyaskosu net çok üzücüydü, delikanlı gibi evet yanlış karar verildi böyle karar verilmesini istemezdik falan deseydiler, bu takıma bütün bunlar müstahak.

Cogu ligde durum boyle. İspanya'da da Barcelona - Real Madrid - atletico madrid uclusu arasinda doner, İtalya'da milan -ınter - juventus bir de arada patlama yaparsa lazio, napoli veya roma. Fransa zaten hep PSG'nin gibi bir şey artik, marsilya ve saint etienne vardi eskiden, onlar da puf oldu.

İngiltere ligi bu yonden iyi sadece. Her takim ansizin sampiyon olabilir, oyle bir lig.

Hocam en azından arada sürpriz yapıp bir anda şampiyon olabiliyorlar.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt