1.4 atmosferik motor i20 olabilir LPG taktırırsın bedavaya gezersin ama araba sollamam biraz zaman alır aynı zamanda sorunsuzdur da şanzıman ve motor olarak.
Hocam karda ben I20 ile gidebilecek miyim? Çoğu kişi kar kısmını atlamış sanırım. Kışın araba konforunu kullanamicaksam bir manası kalmıyor araba almanın. Otobüslede giderim.
Hic Kappa serisi Hyundai motoru kullandiniz mi hocam agresif olarak? 1.4 MPI'lar safkan benzin haliyle cok mantikli degiller su akaryakit fiyatlarinda.
Çalışır. Bizim ülkedeki LPG gazlarında propan oranı da fena değil, propan -42 derecede bile buharlaşabiliyor.
Hic Kappa serisi Hyundai motoru kullandiniz mi hocam agresif olarak? 1.4 MPI'lar safkan benzin haliyle cok mantikli degiller su akaryakit fiyatlarinda.
Harbi az yakıyormuş az önce baktım. Bir köşeye yazdım. Peki duster hakkında ne diyorsunuz? Temiz benzinlisi alınır mı? Veya piyasası şişik mi normal mi?
@SpeedBeast34, sizin öneriniz nedir? 1.5 VTEC Civic önerisini begenmemissiniz. Anlasilan 1.4 Fire Egea gibi cok daha mantikli önerileriniz var. Lakin belirteyim, yapay zeka yasak