1.4 atmosferik motor i20 olabilir LPG taktırırsın bedavaya gezersin ama araba sollamam biraz zaman alır aynı zamanda sorunsuzdur da şanzıman ve motor olarak.
Teorikte mantıklı olsa da deger kaybini da hesap etmek lazim. LPG'lisini almak daha mantikli bu noktada 2. elden.

Ayrica evet, Kappa ve Gamma serisi LPG'ye uyumuyla bilinir Kia-Hyundai grubunda. G4LC kendini bu konuda oldukca kanitladi zaten.

Sollamalara da gazlamaya da gayet cikilir, atmosferik arac kullanmasini bilmek gerek bu noktada. Neticede 100 beygir kagit üstünde hic de az degil.

Çoğu kişi kar kısmını atlamış sanırım. Kışın araba konforunu kullanamicaksam bir manası kalmıyor araba almanın.
İşte başta onun için Jogger önermiştim ancak orayı çoğu kişi kaçırdı.

Teorikte mantıklı olsa da deger kaybini da hesap etmek lazim. LPG'lisini almak daha mantikli bu noktada 2. elden.

Ayrica evet, kappa ve gamma serisi LPG'ye uyumuyla bilinir Kia-Hyundai grubunda. G4LC kendini bu konuda oldukca kanitladi zaten.

Sollamalara da gazlamaya da gayet cikilir, atmosferik arac kullanmasini bilmek gerek bu noktada. Neticede 100 beygir kagit üstünde hiç de az degil.

Hocam LPG'den çekiniyorum biraz. LPG patlaması yaşayan bir tanıdığım oldu. Ve kışın -10/-20'de performanslı çalışır mı LPG?

Hocam karda ben I20 ile gidebilecek miyim?😀 Çoğu kişi kar kısmını atlamış sanırım. Kışın araba konforunu kullanamicaksam bir manası kalmıyor araba almanın. Otobüslede giderim.
Neden gidemiyesin? Kar lastigi diye bir sey var. 😅 Senin taniminda bir arac yok. Dacia Duster al o halde 4x4 her yerde kullanirsin.

Çalışır. Bizim ülkedeki LPG gazlarında propan oranı da fena değil, propan -42 derecede bile buharlaşabiliyor.

Hic Kappa serisi Hyundai motoru kullandiniz mi hocam agresif olarak? :hehehe: 1.4 MPI'lar safkan benzin haliyle cok mantikli degiller su akaryakit fiyatlarinda.
1.4MPI'den bahseden kim? 1.0 Turbolu alacak mis gibi. En az yakan araba bu.

Çalışır. Bizim ülkedeki LPG gazlarında propan oranı da fena değil, propan -42 derecede bile buharlaşabiliyor.

Harbi az yakıyormuş az önce baktım. Bir köşeye yazdım. Peki duster hakkında ne diyorsunuz? Temiz benzinlisi alınır mı? Veya piyasası şişik mi normal mi?

Son düzenleyen: Moderatör: