Captain Skriniar 123
Üstün
Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım, genel kurul toplantısında ‘’Fenerbahçe’yi bir sene sonra şampiyon yapıp bırakacağım’’ sözlerini söyledi.
Ali Koç vakası olursa bu sefer otoparktan da kaçamaz.Aziz başkanım, severim, sayarım da yani bir karar verin, bir bırakıyorsunuz, geliyorsunuz yani Ali Koç vakası olmasın bu.
Peki ben tam olarak nerede "bir sezon daha bizimle" yazmışım? İnsanlarla tartışmak için açtım konuyu, göz ardı etmek zor değil. O zaman soru dışında hiçbir konu açmayalım forumda. Sonuçta anormal hiçbir konu yok.Bu konunun manasını anlayamadım. Madem izlemiyorsunuz neden böyle bir konu açarsınız ki? 1 seneden kastı 2027 yılı. Sezon değil yıl. Yani 2027 mayısta şampiyon yapıp bırakacağım diyor. Anormal olan ne?
Konu başlığına yazdığınız "seneye başkanlığı bırakmayacak" tam olarak neyi ifade ediyor? Adam tam tersi seneye bırakacağını söylüyor. Yalan konu açıyorsunuz. Olay benim konuyu göz ardı edip etmemem değil. Yalan haber ile yalan konu açmanız.Peki ben tam olarak nerede "bir sezon daha bizimle" yazmışım? İnsanlarla tartışmak için açtım konuyu, göz ardı etmek zor değil. O zaman soru dışında hiçbir konu açmayalım forumda. Sonuçta anormal hiçbir konu yok.
İçeriğe bak bakayım ne var? Sanki ilk defa yapıyormuşum gibi lanse etmene gerek yok, her zaman yaptığım şey. Konu neyse, başlığı da odur.Konu başlığına yazdığınız "seneye başkanlığı bırakmayacak" tam olarak neyi ifade ediyor?
Yalansa raporla. Moderatör arkadaşlar gerekli düzeltmeyi yapar yanlışsa zaten.
Evet bugün hiç kurul toplantısı olmadı, buda ondan kesit değil.