B650 EAGLE B slotlarından görüntü alamıyorum

Yok, uyumlulukla alakalı değil. Pinler bükük, Dual kanal Boot edemezsin. Düzeltin, basit bir işlem.

İfadeler: X99
Bu arada benim RAM'ler anakartın uyum listesinde Ryzen 9 serisi için görünüyor bununla alakalı da olabilir.

Listede olmayan RAM'ler de çalışır çok sorun olmaz, bent pin muhabbeti büyük ihtimalle, anakart pinlerini düzeltmeye çalışın.

düzelteyim derken diğer iki tane pini de yamulttum allahtan pc açılıyor.

pinler çok küçük, yamuk mu değil mi anlamıyorum. flash açıp alttan bakınca 1 tanesi parlıyor. böyle kullanayım en iyisi.

düzelteyim derken diğer iki tane pini de yamulttum allahtan pc açılıyor.

pinler çok küçük, yamuk mu değil mi anlamıyorum. flash açıp alttan bakınca 1 tanesi parlıyor. böyle kullanayım en iyisi.

Görsel iletin, @X99 ile inceleyelim. Çok zor bir işlem değil, flaştan yardım alıp yaparsınız. Farklı açılardan bakmak lazım.

Ya da bu karttan kurtulun, B850M-K alın. Gigabyte düşman başına zaten bu segmentte.

Evet keşke almasaydım, pinleri düzgün olsa iade ederdim.Alt kısımda parlayan bir pin var orası.

Alt taraftan flashla bakınca daha net ama onu fotoğraflayamadım, belli olmuyor.

Bu modeli beğenmiştim ben, gen5 m2 ssdim var.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2026-04-23 at 19.13.12.webp
    1,3 MB · Görüntüleme: 21

Bunu düzeltin dikkatlice:

B850 Gaming PLUS, o fiyata uygun değil. B850M-K tercih edin, eğer ki ATX şartı yoksa. Üzeri israf olur, AM5'te gereksiz. Gen5 desteği var bu kartın.

linkte attığım anakartı aldım problem çözüldü. eski anakartı amazon iade alır mı bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…