Dediğiniz gibi yaptım, cmos'u resetledim.

Tek tek bütün slotları denedim ama asla B slotlarından görüntü vermiyor.

Ya slot arızası var, ya ram uyumsuz ya da işlemci soketindeki yamukluktan okumuyor.Bu şekilde kullanmaya devam edeceğim gibi.

Bu arada benim ramler anakartın uyum listesinde ryzen 9 serisi için görünüyor bunla alakalı da olabilir.

Yok, uyumlulukla alakalı değil. Pinler bükük, Dual kanal Boot edemezsin. Düzeltin, basit bir işlem.

düzelteyim derken diğer iki tane pini de yamulttum :rofl::rofl: allahtan pc açılıyor.

pinler çok küçük, yamuk mu değil mi anlamıyorum. flash açıp alttan bakınca 1 tanesi parlıyor. böyle kullanayım en iyisi.

düzelteyim derken diğer iki tane pini de yamulttum :rofl::rofl: allahtan pc açılıyor.

pinler çok küçük, yamuk mu değil mi anlamıyorum. flash açıp alttan bakınca 1 tanesi parlıyor. böyle kullanayım en iyisi.

Görsel iletin, @X99 ile inceleyelim. Çok zor bir işlem değil, flaştan yardım alıp yaparsınız. Farklı açılardan bakmak lazım.

Ya da bu karttan kurtulun, B850M-K alın. Gigabyte düşman başına zaten bu segmentte.

Evet keşke almasaydım, pinleri düzgün olsa iade ederdim.Alt kısımda parlayan bir pin var orası.

Alt taraftan flashla bakınca daha net ama onu fotoğraflayamadım, belli olmuyor.

Bu modeli beğenmiştim ben, gen5 m2 ssdim var.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2026-04-23 at 19.13.12.webp
    WhatsApp Image 2026-04-23 at 19.13.12.webp
    1,3 MB · Görüntüleme: 20
Evet keşke almasaydım, pinleri düzgün olsa iade ederdim.Alt kısımda parlayan bir pin var orası.

Alt taraftan flashla bakınca daha net ama onu fotoğraflayamadım, belli olmuyor.

Bu modeli beğenmiştim ben, gen5 m2 ssdim var.

Bunu düzeltin dikkatlice:

1776961087510.webp

B850 Gaming PLUS, o fiyata uygun değil. B850M-K tercih edin, eğer ki ATX şartı yoksa. Üzeri israf olur, AM5'te gereksiz. Gen5 desteği var bu kartın.