Bütçe sorunum yok. O yüzden açıkçası pahalı olan seçenektekileri daha çok istiyorum. Çünkü oradaki parçalar içime daha çok siniyor. Lakin bütçe dostundaki parçalar da kalitesiz değil ve fiyatları çok iyi. Bilemedim.
Bütçe sorunum yok. O yüzden açıkçası pahalı olan seçenektekileri daha çok istiyorum. Çünkü oradaki parçalar içime daha çok siniyor. Lakin bütçe dostundaki parçalar da kalitesiz değil ve fiyatları çok iyi. Bilemedim.
Valla Asus olan aşırı hoşuma gidiyor. Bütçe sorunu da yok çok şükür. Fakat insanların gereksiz pahalı falan demesi beni soğutuyor ve karar veremiyorum.
Vallahi ASUS olan aşırı hoşuma gidiyor. Bütçe sorunu da yok çok şükür. Fakat insanların gereksiz pahalı falan demesi beni soğutuyor ve karar veremiyorum.
Maşallah 142 bin lira vermişsiniz ama çok iyi sistem dizmişsiniz. Hayırlı olsun hocam iyi günlerde kullanın.
O halde şöyle yapalım hocam , mademki gönlünden geçeni al diyorsunuz. Sizi dinleyip Asus olanı seçiyorum. Haklısınız aslında , öbür ucuz olanı alınca 20 bin lira cebimde kalacak fakat tatmin olmayacam.
Kalitesi hakkında yorum yapalım dediniz. sistemin 4 parçası yukarıda var zaten ona bir bakınız 55 bin lira olan sistem.
Hocam anakart olarak aslında attığınız anakart daha mantıklı haklısınız çünkü x870 çipset var. Fakat benim attığım o anakartta Q-code var. O anakartı o sebepten dolayı seçtim