Evet hocam ilk bootta BIOS gelmemişti zaten Dual channel daha sonra tek kanal girebildim ama nafile demek ki. Beyaz LED'le ne anlatmak istiyor hakikaten anlayamadım. Downgrade yapıp dönüyorum.

Görsel iletin, LED kısımlarını da ayreten. Önce BIOS deneyin. 1.2.0.3g Downgrade edip bakmak lazım.

MSI konusun da aldım sayılır, bazı sistemler Patriot ve ASUS oldu ya da Gigabyte, giderek yayılıyor :terssurat:

M.2 SSD'nin oradaki beyaz LED'i çözmeni bekliyoruz. Bir de o eklenmiş. :)

MSI, bize bir şey anlatmak istiyor. Ben aynı dilde konuşamadığımdan anlaşamıyorum kendisiyle.

Antik çağlardaki gibi dumanla haberleşeceğiz, gibi duruyor MSI ile.

Görsel iletin, LED kısımlarını da ayreten. Önce BIOS deneyin. 1.2.0.3g Downgrade edip bakmak lazım.

M.2 SSD'nin oradaki beyaz LED'i çözmeni bekliyoruz. Bir de o eklenmiş. :)
Tek slotla bios downgradeliyorum o sebepten kırmızı sarı ve yeşille vedalaştık. Beyaz sol altta gözüken.

Dosya Ekleri

• image.webp
    image.webp
    2,9 MB · Görüntüleme: 27
Beyazı, @X99 devrediyorum. MSI uzmanı kendisi.

GPU uyarısı nasıl sönecek, sıfırdan komple motajı elden geçirtir bu sorun, düzeleceğini de sanmıyorum hocam, var mı ki böyle çözüme kavuşturduğunuz konu :cry:

İşlemcinin dahili grafik kartını BIOS'tan kapatıp denemek lazım. Bir de BIOS menü de primary display kısmını PCI-e yapmak gerekli, bu şekilde dener misin @mrzaknafein

Son düzenleme:
GPU uyarısı nasıl sönecek, sıfırdan komple motajı elden geçirtir bu sorun, düzeleceğini de sanmıyorum hocam, var mı ki böyle çözüme kavuşturduğunuz konu :cry:

İşlemcinin dahili grafik kartını BIOS'tan kapatıp denemek lazım. Bir de BIOS menü de primary display kısmını PCI-e yapmak gerekli, bu şekilde dener misin @mrzaknafein

Hocam mağara adamı muamelesi yapmayacaksanız sök tak yaptığımda düzeldiğini söylemek isterim.