Turkmen

Başarılı
Selam herkese,
Malum babalar günü geldi, çattı. Babamda yurt dışı telefon var. 2-3 ay sonra kapanacak ( Huawei kullanıyor )
Pura 70'i de çok beğendi. Huawei'de de şu an da kampanya var. Pura 70 + Pro kulaklık ve kurumsal kart olduğu için 6 taksit imkanım var. Ve sanırım pazardan sonra da cihaza zam gelecek. Mağaza çalışanı öyle dedi. Şimdi siz yerimde olsanız telefon vs alır mısınız? Ya da benim durumda olsanız ne düşünürsünüz. Aslında her zaman alırım ancak bunu bahane etmek istiyorum.

Ben babama sorsam yok, borçlar vs. Var diyecek elbette her zamanki gibi :) ancak yine de böyle bir şey yapma fikri aklımda hep.

Sizlerin fikirlerini merak ediyorum.

NOT: GRUPTA OLUP BABASI VEFAT EDEN ARKADAŞLARIN AFFINA SIĞINARAK BU KONUYU AÇIYORUM.

Huawei'de Google servisleri için Gbox falan kullanılıyordu. Belki başka bir şeylere de ihtiyaç duyulabilir. Babanızı uğraştırmasın Huawei?

Son düzenleyen: Moderatör:
Mevcutta P40 kullanıyor hocam:)
Ve içinde Google Play geliyor direkt yüklü şekilde teslim ediliyor
Bendeki P40 Lite'da Google Play yok, düz P40'da da yok diye biliyorum.
Yeni Huawei cihazlar (EMUI 13 ve yukarısı.) varsayılan olarak microG destekli geliyor, o şekilde çözülebilir sıkıntılar.

Google hizmetleri sıkıntılı olduğu için Huawei cihazlara sıcak bakmıyorum, tasarım harici bir artısı olduğunu düşünmediğim bir cihaz.

İlgini çekerse S24 Ultra, S24 Plus , S23 Ultra ve Honor Magic 6 Pro değerlendirebilirsin.

Evet hocam. O şekilde var Google Play. Yani Google çok aramıyor demek istedim hocam
Şahsen ben de hiç aramıyorum. Kullandığım tek Google uygulaması YouTube, onu da ReVanced ile hallediyorum. Uygulama mağazası olarak da Aurora Store iş görüyor.
Google gereksinimi fazla abartılıyor bence.

Huawei seviyor olabilir ama uğraştıracak bir cihaz alması doğru değil bence.

Hocam, kendisi kullanmadığı için çok sorun olacağını sanmıyorum

Şahsen ben de hiç aramıyorum. Kullandığım tek Google uygulaması YouTube, onu da ReVanced ile hallediyorum. Uygulama mağazası olarak da Aurora Store iş görüyor.
Google gereksinimi fazla abartılıyor bence.

Hocam Google eksiklik evet. Ancak banamın fazla ihtiyacı olmadığından onun için pek şartlı bir durum olmuyor.

Son düzenleme: