- Makaleler
- 1
Baba düzgün bir baba olsa o konu hakkında oğlunu destekler, elinden geldiğince araba sürme konusunda kendisini geliştirmek adına yardım eder, öz güven sağlar. Adam zaten 1 seneden fazla süredir araba kullanıyormuş. Buna rağmen babası hala güvenmiyor ise bir sıkıntı var demektir.
Öncelikle bilmediğimiz durumlar veya konu sahibinin anlatmadığı detaylar olabilir. Mesela bir anlık kazadan kıl payı kurtulmuş olabilir vs. ben de arkadaşlarıma ne kadar iyi araba kullandığımı anlatırım, eğer konu açılırsa. Ama kazadan kurtulduğum, acemiliğimden kaynaklanan bir durumu anlatmam. Bu da senin bilmediğin, babasının bildiği bir şey olabilir.
Ayrıca insanlar Avrupa'daki gibi çalışma saatlerine sahip değil, işi gücü bırakıp çocuğuna araba öğretecek vakti olmayabilir. Bilmediğimiz birçok durum olabilir. Konu sahibinin bu konuyu açmasındaki garipliği geçtim, sizin bu duruma verdiğiniz tepki apayrı bir konu. Yok, Türk aile yapısı şöyle, şu… türklüğe etmediğiniz laf kalmadı. Her konu eninde sonunda ekonomiye bağlanıyor ve bu durumun sebebi de ekonomik koşullardan kaynaklı.