Bence öncesinde kedinizi test edin. Bir arkadaşınızın, komşunuzun kedisi ile buluşturun. Kediniz size karşı çok minnoş olsa dahi başka kedilere neler yapacağını kestirmeniz mümkün değil. Benim kedim kardeşini boğacaktı resmen :)

Denemiştik, çok ağır miyavlaya miyavlaya uzaktan baktı, ancak her kedide öyle oluyor genelde, her gün biraz göstere göstere alıştırmak gerekiyor genelde.

Demeyin öyle ya, alışmalarını istiyoruz gerçekten :(
Kediler icin ev cok onemlidir ve evlerinde yabanciya tahammul edemezler. Bu yuzden gunde bir kac defa evin her tarafini gezerler ve kapali kapi varsa actirana kadar bagirip cagirabilirler. Heryeri koklarlar, eve gelen herseyi ve herkesi kontrol ederler. Kediniz biraz baskin bir kisilige sahipse baska kedi ile anlasamayabilir. @yusakaraa nin dedigi gibi bir kedi misafir etmeyi deneyin. Yoksa oldukca zor olur.

Ama yapacaksaniz da youtue'da kedi alistirma videolari var. Onlari izleyin once. Mesela yavru kedinin kokusu olan esyalari getirp birakin onune bakalim ne tepki verecek.

Kediler icin ev cok onemlidir ve evlerinde yabanciya tahammul edemezler. Bu yuzden gunde birkaç defa evin her tarafini gezerler ve kapali kapi varsa actirana kadar bagirip cagirabilirler. Heryeri koklarlar, eve gelen her şeyi ve herkesi kontrol ederler. Kediniz biraz baskin bir kisilige sahipse baska kedi ile anlasamayabilir. @yusakaraanin dedigi gibi bir kedi misafir etmeyi deneyin. Yoksa oldukca zor olur.

Dediğim gibi daha önce denedik ancak sadece 5-10 dakikalığına falan, kedimiz eve gelen her şeyi koklar dediğiniz gibi, zor olacağını ben de biliyorum. Ancak en azından denemek istiyoruz.

Dediğim gibi daha önce denedik ancak sadece 5-10 dakikalığına falan, kedimiz eve gelen her şeyi koklar dediğiniz gibi, zor olacağını ben de biliyorum. Ancak en azından denemek istiyoruz.
Ama yapacaksaniz da youtue'da kedi alistirma videolari var. Onlari izleyin once. Mesela yavru kedinin kokusu olan esyalari getirp birakin onune bakalim ne tepki verecek.