Bak başından beri diyorum, bana göre leş. Oyuna leş demiyorum kombatına leş diyorum, düzgünce de eleştirdim zaten ama abartan kitleden linç yedikçe ben de çirkinleşmeye gidiyorum, kimse abartmasın laf etmeyeyim bu kadar basit. Ha eleştirince de sanki küfür etmişim gibi linçlemesinler. Ayrıca bana hitap etmediğini de söyledim başta. O kadar çeşitli ama sana 1 hak veriyor, her hamlede birini kullanibilirsin, istediği kadar çeşitli olsun. Ben de bunu eleştiriyorum zaten. BANA GÖRE, bu çeşitliliği özgürce istediğim kadar, tıpkı gerçek zamanlı oyunlarda olduğu gibi kullanabilmeliyim. Sıra tabanlı bana bunu veriyor mu? Hayır. Sadece Elden Ring açısından bakma, mesela TES oyunlarında sol elimde yıldırım büyüsü atarken, sağ elimle kılıç sallıyorum, bu tarz özgürlükten bahsediyorum, bu tabii basit bir örnek.
Yoo, bir çok oyun oynadım, zamanında BG3'ten ciddi bir farkı olmayan, yine puanıyla piyasayı kasıp kavurmuş Divinitiy Original Sin serisini de oynadım ancak onlar da bana hitap etmedi, BG3'te çıkıp bu kadar abartılınca baktım, yine beğenmedim ve, abartıldığı kadar iyi bir oyun olmadığını savunuyorum, bu benim hakkım, oyun dünyasını 180 derece çevirmiş gibi konuşulmasın ben bunu söylüyorum, bak sen de şuan bu cümlenle aynı onlar gibi davranıyorsun. Bana gerçek zamanlı oyun daha çok hitap ediyor ben de bu ikisi kıyaslıyorum, biri olmalı öbürü olmamalı gibi bir şey nerede demişim, sabahtan beri bana hitap etmediğini söylüyorum, zorbalayıp bana bu türü dayatmaya çalışıyorsun :\.