Yoo combatı beğenmemiş olabilirsin, ancak "beğenmedim benlik değil" demek yerine "leş abi oyun abartılıyor" demek bir eleştiri değil. Sen beğenmedin diye oyun abartılmış bir balon olmuyor, sen beğenmedin diye o combat kötü de olmuyor. Sıra tabanlı savaş sistemlerine öcü gibi bakmak mantıksız. Özellikle sıra tabanlı savaş sistemi gerçek zamanlı savaş sistemi barındıran oyunların %90'ından daha fazla çeşitlilik barındırıyorsa daha da mantıksızlaşıyor bu durum.Türle alakası olmayanın övmesi de oyunu harika yapmaz ki, aksine tam olarak da abartıldığı anlamına gelir, mesela ELDEN RING, herkese hitap etmeye çalışan bir oyun olsa da yine de souls kitlesi dışındaki kitlelerin büyük çoğunluğu oyunu sevmiyor, gerçi soulsborne kitlesi de sevmiyor da neyse, o başka konu. Bu oyunu kötü mü yapıyor? BG3 kime göre iyi oyun, bak ben beğenmedim, benim gibi düşünen de kitle vardır mutlaka, tamam oyunun iyi olduğu yönler var da kombatının sıra tabanlı olması hoşuma gitmedi, ne yani ben beğenmiyorum diye zevksiz mi oldum, cahil mi oldum çünkü bu abartan kitle tam olarak da böyle düşünüyor. Türle alakası olmayan bu oyunu sevebilir de sevmeyebilir de, sevmeyen mutlaka vardır, sevmeyeninin olması oyunu kötü seveninin olması da oyunu iyi/en iyi yapmaz. Sanki bütün oyunlar kötüymüş de bu oyun gelmiş dünyayı, hatta evreni kurtarmış oyun dünyasına yön vermiş gibi konuşuyorlar.
Hayatında sadece 3 oyun oynamış ve ben oyuncuyum diye geçinen kişiler gibi konuşuyorsun, "bir combat yapılacaksa o da gerçek zamanlı olmalıdır, sıra tabanlıysa kötüdür" çok sığ bir bakış açısı üzgünüm.