alimerte1044

Üyecik
Arkadaşlar sınıftaki bir tane çocuk beni sürekli takıntı haline getirmiş. Derste sürekli laf atıyor, ismimi söyleyip sanki seslenmiyormuş gibi davranıyor, çok komikmiş gibi ismimi ters çevirip söylüyor. Hocaya bu çocuğu şikayet ettiğimde ise "boş ver onlara takılma" demişti. Genellikle boş derste ve sınıf düzenini sağlamayan öğretmenlerin derslerinde yapıyor. 5.sınıfta çocukla konuşuyorduk fakat ben sınıfta yalnız ve sessiz kaldığımı görüne direkt bulaşmaya başladı. Zaten öğretmenler de bunlardan şikayetçi çünkü sınıfta hiç sessiz durmuyorlar, şişe patlatıyorlar ve kavga çıkarıyorlar. Resmen ingilizce dersinde öğretmene karşı geliyorlar kafalarına göre tuvalete gidiyorlar. Bir de bunun kız arkadaşı var aynı şekilde o da bana bulaşmaya çalışıyor. Bunların arkadaşları benim binamda oturuyor arada binama geliyorlar karşılaşıyoruz tip tip bakıyorlar. Artık oturduğum binadan bile korkmaya başladım. Bunlardan nasıl kurtulabilirim?

Son düzenleme:
Arkadaşlar sınıftaki bir tane çocuk beni sürekli takıntı haline getirmiş. Derste sürekli laf atıyor, ismimi söyleyip sanki seslenmiyormuş gibi davranıyor, çok komikmiş gibi ismimi ters çevirip söylüyor. Hocaya bu çocuğu şikayet ettiğimde ise "boş ver onlara takılma" demişti. Genellikle boş derste ve sınıf düzenini sağlamayan öğretmenlerin derslerinde yapıyor. 5.sınıfta çocukla konuşuyorduk fakat ben sınıfta yalnız ve sessiz kaldığımı görüne direkt bulaşmaya başladı. Zaten öğretmenler de bunlardan şikayetçi çünkü sınıfta hiç sessiz durmuyorlar, şişe patlatıyorlar ve kavga çıkarıyorlar. Resmen İngilizce dersinde öğretmene karşı geliyorlar kafalarına göre tuvalete gidiyorlar. Bir de bunun kız arkadaşı var aynı şekilde o da bana bulaşmaya çalışıyor. Bunların arkadaşları benim binamda oturuyor arada binama geliyorlar karşılaşıyoruz tip tip bakıyorlar. Artık oturduğum binadan bile korkmaya başladım. Bunlardan nasıl kurtulabilirim?

Bu durum ilk laf attıklarında kendinizi savunmadığınız için oluyor, yanına gidip kardeşim ben bunlardan hoşlanmıyorum bir daha yapma demeniz lazımdı, hala yapabilirsiniz fakat pek işe yaramaz muhtemelen.
Okul değiştirmek tek çaresi, aynılarını yaşamış biri olarak söylüyorum.
Her okulda zorba var, kendinizi ezdirmeyin en ufak şakalarında hoşlanmadığınızı dile getirin muhatap olmayın.
Başka bir okula giderseniz de ilk birisi karıştığında bağırın, veya uyarın bir daha yapmaması için.

Pederi cagir. Onlari guzel bir dille uyandirsin.

Maalesef bu işleri daha kötü hale getirir. Ailesini çağırmak korkaklık olarak görülüyor ve kendi sorununu kendisi halledemeyen birine herkes karışır gibi görülüyor. Her yerde zorba var, hayatta güçlü olmayı ve bunlardan tek başına kurtulabilmeyi öğrenmesi lazım.

Bu durum ilk laf attıklarında kendinizi savunmadığınız için oluyor, yanına gidip kardeşim ben bunlardan hoşlanmıyorum bir daha yapma demeniz lazımdı, hala yapabilirsiniz fakat pek işe yaramaz muhtemelen.
Her okulda zorba var, kendinizi ezdirmeyin en ufak şakalarında hoşlanmadığınızı dile getirin muhatap olmayın.
Başka bir okula giderseniz de ilk birisi karıştığında bağırın, veya uyarın bir daha yapmaması için.

Maalesef bu işleri daha kötü hale getirir. Ailesini çağırmak korkaklık olarak görülüyor ve kendi sorununu kendisi halledemeyen birine herkes karışır gibi görülüyor. Her yerde zorba var, hayatta güçlü olmayı ve bunlardan tek başına kurtulabilmeyi öğrenmesi lazım.
Ben sorunumu boyle cozmustum. Fakat benim peder biraz farkli oldugundan isler kotulesmedi. Ondan sonra bir daha bana karismadilar. Tabii Babasi basitse sorunu daha buyutur bu.

Ben sorunumu boyle cozmustum. Fakat benim peder biraz farkli oldugundan isler kotulesmedi. Ondan sonra bir daha bana karismadilar. Tabii babasi basitse sorunu daha buyutur bu.

Her baba maalesef oğlu için dünyaları yakmıyor, ben ilk okulda Mustafa diye bir arkadaşımla kovalamaca oynarken yanlışlıkla bir kıza çarpıp gömleğinin düğmelerini kırmıştım.
Yani olay şöyle, uzun bir koridor var 2 tane de çocuk ben daha hızlı yakalamak için ellerim önde koşuyorum tam o sırada da bir kız geçiyor tabii odak noktam Mustafa olduğu için görmeyip elim gömleğinin düğmelerini kırıyor, yani birkaçını.
Ayrıca kızın altında atlet var, gömleği de komple açılmıyor zaten.
Her neyse bu kız rehberliğe gidip olayı "bu çocuk bana taciz etti" olarak anlatmış, psikopat kız, artık ne gördüyse ailesinden.
Her neyse rehberlik beni odasına çağırıyor,(hiç kusura bakmayın kadın diyemeyeceğim karı diyeceğim çünkü bu bir karı, kadın kelimesini saygı duyduklarıma derim.) Bu karı beni odasına çağırdı önce kendimi açıkladım, kamera kayıtlarını izledi ben de biliyorum olayı bir şey yapmadım.
O gün kocasıyla kavga mı etti, feminist veya erkeklerden nefret ediyor da sinirini benden mi çıkardı hatırlamıyorum, fakat 8 yaşındaki bir çocuk için çok fazla kötü bir gün yaşadım o gün.
Önce babamı aradı, babam gelmeyeceğini söyledi ve kendim halletmem gerektiğini söyledi, zaten korkuyordum iyice korkmaya başladım.
Her neyse önce bu karı beni yere itti, zaten küçücük çocuğum dengem bozuldu düştüm, sonra yakamdan tutup hırpalamaya başladı beni, bayağı 2 kolumdan tutup ileri geri sallıyor ve "sapık sapık tacizci köpek" diye bağırıyordu bana. Yaklaşık 1.5 saat kadar öyle bağırdıktan sonra kıpkırmızı olmuştum tir tir titreyerek sınıfa gittim, umarım o kız pişman olmuştur.
Öğretmenim sordu ne oldu diye sağ olsun İngilizce öğretmenim aradı benim hakkımı. O hocayı şikayet ettik ve öğretmenlikten men edildi.
O yüzden ingilizcem B2 seviyesinde ve bütün İngilizce derslerini kaçırmam hala daha.
Extra bir ilgim var, her neyse bu karı yüzünden 8 yaşında çok büyük bir travma yaşadım. Okuldan soğudum ve uzun bir süre gitmedim eve ağlayarak gittim babamın umurunda olmadı.
Giderken de İngilizce hocam dondurma alıp vermişti, gerçekten o olmasa daha kötü olacaktı.
Kısaca her baba oğlu için aynı şeyi düşünmüyor hocam. Keşke çocuk yapma sertifikası tarzı bir şey olsa.

Okul değiştirilmiyor. 1.5 ay sonra bu sınıftan kurtulacağım fakat artık sorun yaşamaktan bıktım.

@Quezzy @Benkogambit @barcaxsto @Göründüğü Gibi Olan @13021 @yusufir @ALCYONEUS @143 @Yagami Light @ornitorenk @1449
Hocalarım tekrar tavsiye verebilir misiniz?

Arkadaşlar sınıftaki bir tane çocuk beni sürekli takıntı haline getirmiş. Derste sürekli laf atıyor, ismimi söyleyip sanki seslenmiyormuş gibi davranıyor, çok komikmiş gibi ismimi ters çevirip söylüyor. Hocaya bu çocuğu şikayet ettiğimde ise "boş ver onlara takılma" demişti. Genellikle boş derste ve sınıf düzenini sağlamayan öğretmenlerin derslerinde yapıyor. 5.sınıfta çocukla konuşuyorduk fakat ben sınıfta yalnız ve sessiz kaldığımı görüne direkt bulaşmaya başladı. Zaten öğretmenler de bunlardan şikayetçi çünkü sınıfta hiç sessiz durmuyorlar, şişe patlatıyorlar ve kavga çıkarıyorlar. Resmen İngilizce dersinde öğretmene karşı geliyorlar kafalarına göre tuvalete gidiyorlar. Bir de bunun kız arkadaşı var aynı şekilde o da bana bulaşmaya çalışıyor. Bunların arkadaşları benim binamda oturuyor arada binama geliyorlar karşılaşıyoruz tip tip bakıyorlar. Artık oturduğum binadan bile korkmaya başladım. Bunlardan nasıl kurtulabilirim?

Böyle tipleri ne olursa olsun döveceksin ben öyle yapmıştım ortaokulda 30 kişi 1 kişiye daldılar o da benim müdür yardımcısının yanında 25-30 kişi var onlardan ayrı bir tek ben duruyorum sırf bir laf attılar diye. Sınıftakiler ile de kavga ediyorum her zaman laf atıldığı zaman korkup kaçma karşı çık en fazla ne olabilir? Ben her türlü kişiye öyle yapıyorum kim olduğu ilgilendirmez beni küçük düşürüyor ise o zaman sıkıntı var.

Böyle tipleri ne olursa olsun döveceksin ben öyle yapmıştım ortaokulda 30 kişi 1 kişiye daldılar o da benim müdür yardımcısının yanında 25-30 kişi var onlardan ayrı bir tek ben duruyorum sırf bir laf attılar diye. Sınıftakiler ile de kavga ediyorum her zaman laf atıldığı zaman korkup kaçma karşı çık en fazla ne olabilir? Ben her türlü kişiye öyle yapıyorum kim olduğu ilgilendirmez beni küçük düşürüyor ise o zaman sıkıntı var.
Hocam onu 1 kere yaptım 40 kişi beni sıkıştırmaya çalıştılar. Hafta sonlarını saymazsak bunlara 29 gün katlanacağım ama artık bıktım.