alimerte1044
Üyecik
Hocam bir de önümde LGS var az önce soru çözdüm fakat her Allah'ın gününde aklıma geliyorlar sürekli.O zaman senin için üzüldüm umarım o tiplerden kurtulursun.
Hocam bir de önümde LGS var az önce soru çözdüm fakat her Allah'ın gününde aklıma geliyorlar sürekli.O zaman senin için üzüldüm umarım o tiplerden kurtulursun.
Merhaba, en son açtığın konuyu gördüm fakat sildiğin için ona benzer bir konudan sana iletmek istediklerimi buraya yazıyorum:Arkadaşlar sınıftaki bir tane çocuk beni sürekli takıntı haline getirmiş. Derste sürekli laf atıyor, ismimi söyleyip sanki seslenmiyormuş gibi davranıyor, çok komikmiş gibi ismimi ters çevirip söylüyor. Hocaya bu çocuğu şikayet ettiğimde ise "boş ver onlara takılma" demişti. Genellikle boş derste ve sınıf düzenini sağlamayan öğretmenlerin derslerinde yapıyor. 5.sınıfta çocukla konuşuyorduk fakat ben sınıfta yalnız ve sessiz kaldığımı görüne direkt bulaşmaya başladı. Zaten öğretmenler de bunlardan şikayetçi çünkü sınıfta hiç sessiz durmuyorlar, şişe patlatıyorlar ve kavga çıkarıyorlar. Resmen ingilizce dersinde öğretmene karşı geliyorlar kafalarına göre tuvalete gidiyorlar. Bir de bunun kız arkadaşı var aynı şekilde o da bana bulaşmaya çalışıyor. Bunların arkadaşları benim binamda oturuyor arada binama geliyorlar karşılaşıyoruz tip tip bakıyorlar. Artık oturduğum binadan bile korkmaya başladım. Bunlardan nasıl kurtulabilirim?
Silmedim hocam duruyor hala. https://techolay.net/sosyal/konu/okuldan-nefret-ediyorum.106067/Merhaba, en son açtığın konuyu gördüm fakat sildiğin için ona benzer bir konudan sana iletmek istediklerimi buraya yazıyorum:
Selam dost, 12. sınıfım ve senden bir farkım yok. Sadece onları umursama, hayatına ve gelecek hedeflerine bak demeyeceğim çünkü bana da dendiğinde bir halt olmadı. Duygularımı yitirmiş bir insana dönüştüm. Fakat bunu son zamanlarda kırmayı başardım. Benim gibi düşünen bir sürü insanla vakit geçiriyorum ve artık bir nebze de olsun mutluyum. Tavsiyem şudur ki, vakit geçirmekten hoşlandığın ve seni üzmeyecek arkadaşlıklar veya dostluklar kur. Hayatta mutlu oldukça devam etme isteği geliyor. Pes etmeni asla istemem. Seni seven veya sevecek hâlâ birileri var bunu unutma. Ya arkadaş olarak, ya da tercih ediyorsan sevgili olarak...![]()
İlginç, birkaç kez denedim fakat başarısız oldu. Neyse oradan devam ediyorum.Silmedim hocam duruyor hala. https://techolay.net/sosyal/konu/okuldan-nefret-ediyorum.106067/