Jahrein Fan
Üstün
- Makaleler
- 4
Arkadaşlar, yeni PC alacağım 1000 TL'ye SSD takıp Vista kuracağım ama orijinal istedim orijinal CD satan bir yer bulabilir miyim?
Sizi de anlıyorum. Bunun için sanal makine platformu var. Onu kullanabilirBelki hocamızın bir işi var ya da geçmişe gitmek istiyor. İlla Windows 7 ve 10 kurmak zorunda da değil.
2. el sitelerine bakarsanız Türkiye'de aslında biraz fazla satışa konduğunu göreceksiniz. Windows XP ve öncesi CD/DVD'ler çok satışa konmuyor genelde ama XP ve sonrası CD/DVD'ler sıklıkla bulunabiliyor. Sadece kutularını satanı bulmak nadir.Türkiyede hiç Vista CD'si satan görmedim, kurmak için yapıyorsanız ISO ile yapın.
Arkadaşlar, yeni PC alacağım 1000 TL'ye SSD takıp Vista kuracağım ama orijinal istedim orijinal CD satan bir yer bulabilir miyim?
2.el sitelerinde belki bulursun, he çalışmayabilir haberin olsun. Onun ile uğraşacağına USB'den kur geç derim. Zaten CD ile kurulumlar çok yavaş oluyor.Arkadaşlar, yeni PC alacağım 1000 TL'ye SSD takıp Vista kuracağım ama orijinal istedim orijinal CD satan bir yer bulabilir miyim?
Hocam hala bulunuyorsa rica etsem buraya yükler misiniz? Ben de arşiv yapıyorum da.Hocam elimde çok eski arşivlerim var. Windows isoları da dahil. Eve gidince bakayım varsa sana upload edeyim tamam mı? O yıllarda orijinal CD'leri toplayıp isolarını alırdım hep işletim sistemlerinin umarım Vista vardır.
Hocam hala bulunuyorsa rica etsem buraya yükler misiniz? Ben de arşiv yapıyorum da.
Neler var mesela?Hocam her şey var maalesef Vista yok. Nasıl almamış ben imajını ya çok üzüldüm.