Jahrein Fan

Üstün
Makaleler
4
Arkadaşlar, yeni PC alacağım 1000 TL'ye SSD takıp Vista kuracağım ama orijinal istedim orijinal CD satan bir yer bulabilir miyim?

Türkiyede hiç Vista CD'si satan görmedim, kurmak için yapıyorsanız ISO ile yapın.
2. el sitelerine bakarsanız Türkiye'de aslında biraz fazla satışa konduğunu göreceksiniz. Windows XP ve öncesi CD/DVD'ler çok satışa konmuyor genelde ama XP ve sonrası CD/DVD'ler sıklıkla bulunabiliyor. Sadece kutularını satanı bulmak nadir.

Son düzenleme:
Arkadaşlar, yeni PC alacağım 1000 TL'ye SSD takıp Vista kuracağım ama orijinal istedim orijinal CD satan bir yer bulabilir miyim?
2.el sitelerinde belki bulursun, he çalışmayabilir haberin olsun. Onun ile uğraşacağına USB'den kur geç derim. Zaten CD ile kurulumlar çok yavaş oluyor.

Hocam elimde çok eski arşivlerim var. Windows isoları da dahil. Eve gidince bakayım varsa sana upload edeyim tamam mı? O yıllarda orijinal CD'leri toplayıp isolarını alırdım hep işletim sistemlerinin umarım Vista vardır.
Hocam hala bulunuyorsa rica etsem buraya yükler misiniz? Ben de arşiv yapıyorum da.