Jahrein Fan
Üstün
- Makaleler
- 4
Arkadaşlar, yeni PC alacağım 1000 TL'ye SSD takıp Vista kuracağım ama orijinal istedim orijinal CD satan bir yer bulabilir miyim?
Arkadaşlar, yeni PC alacağım 1000 TL'ye SSD takıp Vista kuracağım ama orijinal istedim orijinal CD satan bir yer bulabilir miyim?
Bulabilirsin internet üzerinden orijinal ISO dosyasını ama neden Vista?Arkadaşlar, yeni PC alacağım 1000 TL'ye SSD takıp Vista kuracağım ama orijinal istedim orijinal CD satan bir yer bulabilir miyim?
Bandırma gibi bir yerde çok zor. CD ile kurmak istiyorsan bilgisayarcılardan ISO'yu CD'ye yazdırtabilirsin ama orijinal bulmak çok zor.
Bulabilirsin internet üzerinden orijinal ISO dosyasını ama neden Vista?
Yeni PC'ye Windows 10/11 gibi modern sistemler yerine neden Vista kullanmak istiyorsunuz? 2. El platformlarında bulabilirisniz, kutulu da bulabilirsiniz.
Hocam elimde çok eski arşivlerim var. Windows isoları da dahil. Eve gidince bakayım varsa sana upload edeyim tamam mı? O yıllarda orijinal CD'leri toplayıp isolarını alırdım hep işletim sistemlerinin umarım Vista vardır.