• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Bankaların Troy Kart dayatmasının siyasi nedeni olabilir mi?

Para ülkemizde kalıyor.

Yandaş daha fazla para hortumlayıp, harcayabilecek.

Kanıt?

Burada vatandaş olarak seni etkileyen bir durum var mı, bazı yerlerde geçmemesi dışında?

Ayrıca Visa - Mastercard ile de ABD'deki Trump yandaşları almış oluyor parayı, ne fark etti?

Bizi kısıtlamaya çalışan bu karta bırakın ne yapıyorlarsa yapsınlar, geliştirsinler mi diyeceğiz? Madem iyi kötü bir şeyler yapıyorlar, o zaman insanları kısıtlamadan geliştireceksin.
Tamam daha birader uluslararası anlaşmalar var. Yapılıyor işte. Temu, amazon, google,apple daha birçok platformda geçiyor. Diğerleri ile daha anlaşma olmadıysa ne yapacaklar? Bu nasıl bir ithaf?

Bu ülkede her şeyin siyasi nedeni var. Siyasi nedeni olmayan hiçbir şey senin hayatına nüfuz etmez.

Kısıtlama?

Nasıl, ne şekilde?
Israrla troy kart dayatmayacaksın, insanlar ne istediğine kendisi karar verecek. Ben zorundamıyım bu kartı kullanmak istemiyorum. Konu sahibi uğraşmak zorundamı başka kart almak için.
Tamam daha birader uluslararası anlaşmalar var. Yapılıyor işte. Temu, amazon, google,apple daha birçok platformda geçiyor. Diğerleri ile daha anlaşma olmadıysa ne yapacaklar? Bu nasıl bir ithaf?
Daha geçmeyen çok yer var insanların ihtiyaçları Temu, amazon ile bitmiyor.

Aliexpresste de geçiyor yani yurt dışındaki yerlerde geçiyor. Nerede geçmiyor sen söyle. Xbox ve steam dışında.

Kanıt?

Burada vatandaş olarak seni etkileyen bir durum var mı, bazı yerlerde geçmemesi dışında?

Ayrıca Visa - Mastercard ile de ABD'deki Trump yandaşları almış oluyor parayı, ne fark etti?

Ne demek kanıt? Hükümetin vatandaşın vergilerini her alanda hortumladığı bir gerçek iken bir de kanıt mı istiyorsun?

Israrla Troy kart dayatmayacaksın, insanlar ne istediğine kendisi karar verecek. Ben zorunda mıyım bu kartı kullanmak istemiyorum. Konu sahibi uğraşmak zorundamı başka kart almak için.

Yarın bir gün diğer büyük güçler ile ters düştüğünde ne olacak?

Şu an Ruslar MIR altyapısını ve Çinliler de Union Pay'i kullanıyor.

Onlar böyle şikayet etmiyor en azından, özellikle de Çin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…