Valla ben Visa ya da Master istememe rağmen zorla Troy vermişlerdi zamanında. Öyle bi uğraştırdım ki bankayı Visa aldım sonunda. Bankalar da biliyor hatta onlar da uğraşmaktan yorulmuş.

Butun kartlarim troy, yurt dışı aboneliklerim icin mastercard amblemli sanal kart kullaniyorum sizi bilmem ama cozumu buldum yerli odeme sistemini destekliyorum yurt dışı sirketleri tarafindan taninirsa global bir odeme sistemi olabilir tabii bunun icinde kullanicilarin artmasi gerek.

Son üç ayda üç adet banka kartı talep ettik, herhangibir özel talebimiz olmamasına rağmen hepsi de troy olarak geldi. Şaka gibi :D

Son düzenleme:
Ekim ayında Ziraat Bankası'ndan aldığım Troy logolu banka kartını ilk başta pek önemsememiştim; ancak son birkaç gündür yaşadığım deneyimler bu tercihin dijital dünyadaki sınırlarını acı bir şekilde gösterdi. Özellikle Epic Games ve Steam gibi yurt dışı merkezli platformlarda alışveriş yapmaya çalıştığımda, tüm bilgilerim doğru olmasına rağmen sürekli 'kart bilgileri yanlış' hatasıyla karşılaştım. Maalesef Troy altyapısının uluslararası dijital pazar yerlerindeki geçersizliği, her yolu denememe rağmen aşamadığım bir engel oldu. Fiziksel dükkanlarda ve yerel alışverişlerde sorunsuz çalışsa da iş global platformlara geldiğinde kart tamamen işlevsiz kalıyor. Bu yüzden yeni kart çıkartacak olanlara tavsiyem; dijital dünyada mağduriyet yaşamamak adına bankanızdan ısrarla Visa veya Mastercard logolu bir kart talep etmenizdir.

Visa da eskisi gibi değil.
Sadece Mastercard yaşadığım şehirde Troy kartlar şehir ici ulaşımda geçmiyor bile ama Mastercard ve Visa sorunsuz.
En iyisi Mastercard.