Maalesef ki 6 ay önce Mastercard olan Ziraat Bankası kartımı bankamatiğin yutması sonucu Troy kart kullanmak zorunda kaldım. Başıma böyle bir olay ilk defa geldiği için yeniden Mastercard gönderirler diye düşündüm ama öyle olmadı maalesef ki. Zarfı açtığımda gelen maalesef ki Troy karttı. O günden bugüne Troy karttan hiç memnun kalmadım. Üstelik bu kartı bana sormadan göndermeleri de ayrı bir konu.
Troy kart ile doğru düzgün ödeme yapılmıyor maalesef ki, genelde bir şey alacağım zaman Akbank Axess Mastercard'ı kullanıyorum. O da olmasa kredi kartı kullanamayacaktım. İşin kötü yanı Troy kartı bankalar değiştirmiyor da. İptal ediyorsun, gelen yine Troy kart. İnsanların bu kartı kullanmasını istiyorlar ancak bu şekilde olmaz.
Bir kart 6 ayda hiç mi ilerleme göstermez?
Yazımı okuyan herkese çok teşekkür ediyorum, iyi günler diliyorum.

1769790033594.webp

Ben de Ziraat kullanıyorum. Müşteri hizmetlerini arayıp Troy olan kartımı iptal ettirdim ve Mastercard kart istedim. 1 hafta sonra elime ulaştı kart. Bu arada nasıl bir sorun yaşadınız?

Ben Troy kullanıyorum. Ödeme konusunda bir sorun yaşamadım sadece yurt dışı ödemeleri için yedek olarak Mastercard tutuyorum. Troy'da arada kampanyalarda oluyor onlarla birleşince benim için kullanılabilir kalıyor.

Ben Troy kullanıyorum. Ödeme konusunda bir sorun yaşamadım sadece yurt dışı ödemeleri için yedek olarak Mastercard tutuyorum. Troy'da arada kampanyalarda oluyor onlarla birleşince benim için kullanılabilir kalıyor.

Bende de Allah'tan yedek Mastercard var o da olmasa ortada da kalacağız.

Gülüyoruz ağlanacak hâlimize halı saha da geçmeyen kredi kartı mı olur?
Screenshot 2026-01-30 at 19-53-20 (91) X'te DT @yet80562 @dokuzbess Reis bu aq sitesinde herk...webp