İlla merak ediyorsan söyleyeyim, bayağıdır seçimlerde CHP'ye veriyorum, sırf ülkeyi biraz da başkaları yönetsin diye...
Bu Troy bugün iktidar kanadının elinde olabilir ama yarın muhalefetin elinde olur, kim bilebilir?
O bahsettiğin sosyal medyanın Mastodon tabanlı olduğu çok önceden söylendi ama tabii ki açık kaynağı temel alıp kapalı kaynak bir sosyal medya yapmak hataydı. Zaten o yanlışı da zorla da olsa medyanın sesiyle düzelttirdiler.
Son kez söylüyorum, ben yapılan girişimin ülkeye yarar sağlayıp sağlamadığına bakarım, hangi parti tarafından desteklendiği (D*M hariç) zerre umurumda değil.
Takip meselesine gelince bunu özellikle kayıtsız gelirler ve vergi kaybının önüne geçmek için yaptıklarını söylediler, açıklamaları mantıklı ama arka planda dönenleri biz bilemeyiz tabii... Bunu da bir zahmet muhalefet araştırsın değil mi? Daha kendi içinde birlik olamayan muhalefet, bu iktidarın bu kadar süre başka kalmasının en büyük sebebidir.
Bundan dolayı suçu bir tarafa yüklemek yerine objektif olarak iki tarafı da eleştirmek en mantıklı olanıdır.
Ülkeyi kim ileriye taşıyacaksa o yönetimde söz sahibi olur umarım
.