Bankaların Troy Kart dayatmasının siyasi nedeni olabilir mi?

@Silinen üye merhaba, CHP'den kim yolsuzluk yapmış? Tabii yapan vardır doğrudur. Kimin yaptığını merak ettim? İsim verirseniz sevinirim. Teşekkürler saygılar.

Banka benimde kartımı yuttu lakin müşteri temsilcisi sağolsun genç kart çıkartalım mastercard olarak troy çıkartırsak bir çok işlemi yapamayacağımı bana söyledi. Bende tabii ki mastercard olmasını istedim. Troyun şu an hiçbir geçerliliği yok.

Yakın zamanda anneme kart çıkardık ve Troy verdiler, ödemelerinin hiçbirini yapamıyor, Troy'u hiçbir yer kabul etmiyor mecbur kendi kartımı kullanıyor, kartı kapatmak için başvuru yaptık umarım kapatırlar çoğu Türk yapımı sitede bile Troy yok, yurt dışı alışverişlerinden bahsetmiyorum.

Etrafımda herkese zoraki Troy yolladığından Vakıfbanktan yeni kredi kartı çıkarırken yurtdışı kısıtı var diye özellikle arayıp Troy istemiyorum dedim, Visa ya da Mastercard yollayın. Kart doğru geldi neyseki. Sanal kartlarımı oluşturunca yurtdışı sitelerin kabul etmediğini gördüm. Baktım uygulamadan onları otomatik Troy olarak oluşturuyor, alternatif seçenek yok. Visa sanal kart oluşturmak için bankayı telefonla aramak zorunda kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…