SanetErsoy Başarılı İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 65 Çözümler 1 Beğeniler 172 4 Ocak 2024 #22 Durumu analiz edip olmayacak ise bosu bosuna vakit harcamamak, her zaman icin bosa kurek cekmekten cok daha akilci bir tutumdur.
Durumu analiz edip olmayacak ise bosu bosuna vakit harcamamak, her zaman icin bosa kurek cekmekten cok daha akilci bir tutumdur.
Japon yapıştırıcısı Başarılı Katılım 3 Ocak 2024 Mesajlar 111 Çözümler 1 Beğeniler 71 Yer 32°40’34.19″N 117° 9’27.58″W 5 Ocak 2024 #23 Zafer uğursuzluktan uğursuzluğa atlamakla ele geçirilir -Winston Churchill (Eğer yanlışım varsa düzeltin bu cümleni bir HOI4 kapağında görmüştüm )
Zafer uğursuzluktan uğursuzluğa atlamakla ele geçirilir -Winston Churchill (Eğer yanlışım varsa düzeltin bu cümleni bir HOI4 kapağında görmüştüm )
Mali Demokratoğlu Yetkin Katılım 3 Ocak 2024 Mesajlar 298 Beğeniler 245 5 Ocak 2024 #24 "başlamamak" diyenler neyi düşünüyor, anlamadım? Oldu paşam, 4-5 adet dürümcünün olduğu caddeye dürümcü aç ve bat. Sonra da "denedim" diye kendini tatmin et.. https://giphy.com/RlrcXMffVZaouUVPGD Ne "başlamamak" ne de "başarısız olmak"... Fizibilitesini iyi yapan kazanır. Son düzenleme: 5 Ocak 2024
"başlamamak" diyenler neyi düşünüyor, anlamadım? Oldu paşam, 4-5 adet dürümcünün olduğu caddeye dürümcü aç ve bat. Sonra da "denedim" diye kendini tatmin et.. https://giphy.com/RlrcXMffVZaouUVPGD Ne "başlamamak" ne de "başarısız olmak"... Fizibilitesini iyi yapan kazanır.
1 143 Yetkin Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 3.249 Çözümler 8 Beğeniler 5.025 24 Eylül 2024 #25 Başlayamamak daha kötü, başaramayınca hiç değilse denedim diyebiliyorsun ama başlamayınca sürekli ve sürekli onun pişmanlığı peşinden geliyor.
Başlayamamak daha kötü, başaramayınca hiç değilse denedim diyebiliyorsun ama başlamayınca sürekli ve sürekli onun pişmanlığı peşinden geliyor.
Geraltın kılıcı Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.513 Çözümler 19 Beğeniler 3.758 Yer Cintra 20 Kasım 2025 #26 2098 dedi: Bana kalırsa başarısızlık arenada gerçekleşir. Arenaya çıkmaya korkanlar korkak, arenaya çıkıp da kaybedenler savaşçı olur. Bu yüzden bence asıl başarısızlık asla başlayamamaktır. Siz neler düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Başlayamamak. Şahsi felsefi düşüncemce, bir şeyi yapıp onda mükemmel olana kadar çalışmak gerekir. Kendini adar ve yaparsın. Bu sebeple en değer verdiğin bile olsa sonunda yeri doldurulabilirdir.
2098 dedi: Bana kalırsa başarısızlık arenada gerçekleşir. Arenaya çıkmaya korkanlar korkak, arenaya çıkıp da kaybedenler savaşçı olur. Bu yüzden bence asıl başarısızlık asla başlayamamaktır. Siz neler düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Başlayamamak. Şahsi felsefi düşüncemce, bir şeyi yapıp onda mükemmel olana kadar çalışmak gerekir. Kendini adar ve yaparsın. Bu sebeple en değer verdiğin bile olsa sonunda yeri doldurulabilirdir.