Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 15 Aralık 2023
Başarısız adamın vicdanında acaba pişmanlığı olmaz. Başlamayanların hayatı pişmanlık doludur.
Başlayamamak.
Başarısız olmak daha ürkütücü.
- Makaleler
- 3
Denedim olmadı demek, keşke demekten her zaman daha iyidir. Siz deneyin, olmazsa olmaz ama ya olursa?
- Makaleler
- 7
Başarısız olmak her zaman kötü değildir aslında. Başarısız olarak yeni deneyimler kazanırız.
En azından keşke demeyiz.
Asıl başarısızlık asla başlayamamaktır.
Tabii ki her şey böyle düşünmek ile olmuyor aslında. Mantığı bu olsa bile, hayat bu mantığı her zaman uygulamayabilir.
Başarısız olduğun zaman gülerler. Başarılı olduğun zaman ise nasıl yaptı bu derler.
En azından keşke demeyiz.
Asıl başarısızlık asla başlayamamaktır.
Tabii ki her şey böyle düşünmek ile olmuyor aslında. Mantığı bu olsa bile, hayat bu mantığı her zaman uygulamayabilir.
Başarısız olduğun zaman gülerler. Başarılı olduğun zaman ise nasıl yaptı bu derler.
Son düzenleme:
Başarısız olmadan başarılı olamazsın.
Olabilecek bir şeyin olmayacağına inanmak, yani başlayamamak bence çok daha kötüdür.
Başlayamamak daha kötü, Başarısız ol ki önünü gör. Sonuçta en dibe kadar batarsan bile batabileceğin daha dip kalmıyor. Artık yükselme zamanı başlıyor. 2 kere istifa ettim, 4 kere proje batırdım, sayısız kez deneme yaptım. Türlü türlü sektörden türlü türlü insanla tanıştım. Battım, kalktım sonra tekrar battım. Uzar gider bu anlatmak istersem sonuç olarak başarısız olarak başarılı oldum bende.
Son düzenleme:
Denemek, hiç yapmamaktan daha iyidir. Deneyip başarmamış biri, hiç yapmamış ve denememiş birinden daha üstündür çünkü en azından denemeye cesareti vardı.
Yeni konular
-
-
-
-
Alys Gold | R5 7500F & RX 9070 XT sistem özelleştirilip alınır mı?
- Niccolo Machiavelli
-
-
-
-
Wraith Esports Firmasından alışveriş yapar mısınız?
- Telefonunu Çıkra