Önce azınlık sonra da daha dünkü çocuk muamelesi görüyoruz. Madem evvelden konuşan haklı, madem çoğunluk haklı o zaman iktidar 22 yıldır yönetiyor, en haklı onlar oluyor neden itiraz ediyorsunuz ki

? 2021 yılında Ankara'nın en nezih ve en kalabalık sokaklarından birinde ikindi saatlerinde bana havlayan 3 köpeği elimdeki A101 poşeti ve telefonu savura savura kovaladım diye muhtemelen bunları besleyen 2 teyze tarafından haraslanmıştım. İşte o zamandan beri yavaş yavaş fikirlerim temellendi. Yani etiketlediğiniz dünkü çocuk ben değilim

.
Muhalefet kanadında eskiden bunu konuşan birkaç insan olduğunu biliyorum fakat bugün muhalefetin takındığı tavırlara bakınınca sanki sokaklar güllük gülistanlık gibi beton muhalefet dediğimiz "AKP ne derse yanlıştır" kafasından öteye gidemiyor maalesef. En son özgür özelin açıklamalarını dinledim, daha da muhalefetin bu konuda doğruyu anlayacağını düşünmüyorum.
uygulanması halinde hem politik hem de insani bir yasa. İttaparların mama diye diye aldığı villalara arabalara bakınca bile gerçeği anlıyorum. İnsani olması konusunda siz sokaktaki milyonlarca köpeğin bir insan evladı canından daha kıymetli olduğunu düşünüyorsanız bir şey diyemem.