Kapalı, ama baskı nedeniyle. Bence daha uygun oldu. Bu kadın yüzünden dinden uzaklaşmıyor insanlar. "Salih iman" diye bir şey vardır. Etraftan dolma bilgiyle değil kendi araştırıp öğrenip iman eden kişiye denir. Uzaklaşan insanın zaten dinle pek alakası yoktur. Dine inanıyorken de inanmıyorken de bu düşüncedeydim.
Hocam, daha çok açmam gerekirse, insanlar böylelerini görüyor ve zamanla normalmiş gibi gelmeye başlıyor. Bu şekilde şeyler göre göre kendileri de öyle yapmaya başlıyor ve bu döngüye giriyor.

Gezdim Halep ile Şam'ı.
Eyledim ilmi talep.
Meğer ilim hiçbir şeymiş.
İlla edep illa edep.

Zorla mı yoksa bilerek mi yapıyor bilemem. Böyle dandik bir programda yayınlamayın demek de nasıl bir şeydir çözemedim. Orada kuş uçsa gündem olsun diye yayınlarlar zaten.

Rezalet bir program. Kadına lafım yok, ne yaparsa yapsın.

Gayet de olabilecek bir şey. İnandığı din bunu hoş karşılamasa da özgür dünyada yaşıyoruz ve bu gayet normal bir durum.

Allahın insanlara emrettiği şeyi ne hale getirdiler. Bunu da özgürlük altında yapıyorlar, çok yazık. Bir de utanmadan gülüyor, çok komik ve güzel bir iş yapmış gibi.

Takmayın siz kardeşim başörtü falan. Ben anlamıyorum yani zaten İslam dininde de başörtü öyle çok şart kabul edilen bir şeyde değil zaten. Dışarıda sözde başörtü takan kadınların hepsinin gögüsleri ve kalçaları belirgin şekilde dışarıda duruyor ne anlamı kaldı şimdi sen onu kafana taksan?