Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Battosai

Çalışkan
Merhaba,
Bilgisayarda her şey güncel.
Battlefield 1 oyuna girmek istediğimde aşağıdaki '' Bizden kaynaklanan bir hata nedeniyle başlatılmadı'' hatası alıyorum.
Oyun klasörü içinden dosya silip tekrar yükle/onar dedim sonuç alamadım.
Bilgisayara sıfırdan format attım yine aynı hata.
Forumlarda çözüm bulamadım.
Desteğiniz için teşekkürler.
EA Forums'a bir arkadaş aynı hatayı ekran görüntüsü ve Türkçe açıklamalı konu açmış ama EA admini konuyu Türkçe yazılmış diye kilitlemiş. (Bu da ayrı bir tartışma konusu.)

1756065833902.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
@ProfTech
Modeme reset attım hocam yine düzelmedi. Masaüstü PC'de bu hatayı almaya başladım ve sürekli masaüstümle oynuyordum. Şimdi yedek olarak duran laptopu açtım aynı hesap onda da yüklüydü çalıştı hata almadı. Bu demektir ki PC'de bir ayarda sıkıntı var.

Sorunu çözdüm sonunda :) Yedekte duran laptopum var çok kullanmıyorum, masaüstünden oynuyorum yazmıştım bir önceki mesajımda. Laptopu açtım girdim hata vermedi. Sonra bu laptopa MSI Afterburner kurmamıştım hiç, sıcaklıkları vs. merak ettim bir kurayım dedim. Oyundan çıktım Guru3D sitesinden MSI Afterburner, version 4.6.6 Beta 5 Build 16555 versiyonu indirdim kurdum. Sonra oyuna yeniden girdiğimde hata verdi, hata verdiğine bu kadar sevineceğimi tahmin etmezdim :) Hemen masaüstü PC'yi açıp MSI Afterburner'ı sildim ve oyuna girdim.

Sonuç: Hata yok! :)

Sorun MSI Afterburner'ı silince düzeldi yani. Bundan sonra aynı hatayla karşılaşan kişiler için faydası olur umarım.
@ProfTech zaman ayırdın ilgilendin, teşekkür ederim.
@2242 size de teşekkür ederim.

Konuyu çözüldü olarak kapatıyorum çok şükür.
Merhaba,
@2242 , @ProfTech
Desteğiniz için teşekkür ederim.
Denedim kurdum fakat aynı hata devam ediyor.
Secure Bot açıktı onu kapattım yine hata devam etti :(
CMD'ye bunu yaz. Sonrasinda DNS ayarlarini 8.8.8.8 olarak ayarla. Seninki ağ ile ilgili bir problem buyuk ihtimal. Antivirus programi varsa kaldir.
Kod:
ipconfig /flushdns
ipconfig /release
ipconfig /renew

@Battosai Son durum nedir?

Son düzenleme:
@ProfTech
Merhaba hocam,

Önce CMD komutlarını yaptım sonra DNS değiştim sonuç yine aynı maalesef. Her şey aynı, geçen haftaya kadar oynayabiliyordum. Yani düşünüyorum ne farklı da bu hatayı almaya başladım bulamıyorum. Sırf bu hata için sıfırdan format attım her şey güncel BIOS, sürücüler, Windows...

Desteğiniz için çok teşekkür ederim zaman ayırıp ilgileniyorsunuz kıymetli bu.

@ProfTech
Merhaba hocam,

Önce CMD komutlarını yaptım sonra DNS değiştim sonuç yine aynı maalesef. Her şey aynı, geçen haftaya kadar oynayabiliyordum. Yani düşünüyorum ne farklı da bu hatayı almaya başladım bulamıyorum. Sırf bu hata için sıfırdan format attım her şey güncel BIOS, sürücüler, Windows...

Desteğiniz için çok teşekkür ederim zaman ayırıp ilgileniyorsunuz kıymetli bu.
Modemi resetlemeni oneririm.

@ProfTech
Modeme reset attım hocam yine düzelmedi. Masaüstü PC'de bu hatayı almaya başladım ve sürekli masaüstümle oynuyordum. Şimdi yedek olarak duran laptopu açtım aynı hesap onda da yüklüydü çalıştı hata almadı. Bu demektir ki PC'de bir ayarda sıkıntı var.

Sorunu çözdüm sonunda :) Yedekte duran laptopum var çok kullanmıyorum, masaüstünden oynuyorum yazmıştım bir önceki mesajımda. Laptopu açtım girdim hata vermedi. Sonra bu laptopa MSI Afterburner kurmamıştım hiç, sıcaklıkları vs. merak ettim bir kurayım dedim. Oyundan çıktım Guru3D sitesinden MSI Afterburner, version 4.6.6 Beta 5 Build 16555 versiyonu indirdim kurdum. Sonra oyuna yeniden girdiğimde hata verdi, hata verdiğine bu kadar sevineceğimi tahmin etmezdim :) Hemen masaüstü PC'yi açıp MSI Afterburner'ı sildim ve oyuna girdim.

Sonuç: Hata yok! :)

Sorun MSI Afterburner'ı silince düzeldi yani. Bundan sonra aynı hatayla karşılaşan kişiler için faydası olur umarım.
@ProfTech zaman ayırdın ilgilendin, teşekkür ederim.
@2242 size de teşekkür ederim.

Konuyu çözüldü olarak kapatıyorum çok şükür.

Çözüm