A atlasrise Becerikli Katılım 3 Ağustos 2025 Mesajlar 360 Çözümler 1 Beğeniler 186 31 Ağustos 2025 #1 Merhaba, yaklaşık 2 gün önce Steam'den Battlefield 1 indirmiştim ancak %99'da kaldığı için silip tekrar yükledim. Bugün ise gene aynısı oldu ve %99'da kaldı. Dosyalar doğrulanıyor diyor ancak saatler de geçse inmiyor. Ne yapmalıyım?
Merhaba, yaklaşık 2 gün önce Steam'den Battlefield 1 indirmiştim ancak %99'da kaldığı için silip tekrar yükledim. Bugün ise gene aynısı oldu ve %99'da kaldı. Dosyalar doğrulanıyor diyor ancak saatler de geçse inmiyor. Ne yapmalıyım?
THE KEROXEA Yetkin Elma Gurusu Droidlere Fısıldayan Hız Tutkunu Katılım 23 Eylül 2024 Mesajlar 2.010 Makaleler 17 Çözümler 19 Beğeniler 2.153 Yer Rockport City 31 Ağustos 2025 #2 Doğrulanmasını bekleyin, biraz uzun sürebilir. atlasrise dedi: saatler de geçse inmiyor. Genişletmek için tıkla... Ha o zaman sıkıntı. atlasrise dedi: Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Başka bir PC'ye indirip o dosyayı kendi PC'ne atıp doğrulatmayı deneyebilirsin.
Doğrulanmasını bekleyin, biraz uzun sürebilir. atlasrise dedi: saatler de geçse inmiyor. Genişletmek için tıkla... Ha o zaman sıkıntı. atlasrise dedi: Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Başka bir PC'ye indirip o dosyayı kendi PC'ne atıp doğrulatmayı deneyebilirsin.