A atlasrise 16 Becerikli Katılım 3 Ağustos 2025 Mesajlar 394 Çözümler 1 Beğeniler 208 31 Ağustos 2025 #1 Merhaba, yaklaşık 2 gün önce Steam'den Battlefield 1 indirmiştim ancak %99'da kaldığı için silip tekrar yükledim. Bugün ise gene aynısı oldu ve %99'da kaldı. Dosyalar doğrulanıyor diyor ancak saatler de geçse inmiyor. Ne yapmalıyım?
Merhaba, yaklaşık 2 gün önce Steam'den Battlefield 1 indirmiştim ancak %99'da kaldığı için silip tekrar yükledim. Bugün ise gene aynısı oldu ve %99'da kaldı. Dosyalar doğrulanıyor diyor ancak saatler de geçse inmiyor. Ne yapmalıyım?
THE KEROXEA 6 Üstün Katılım 23 Eylül 2024 Mesajlar 2.769 Makaleler 20 Çözümler 21 Beğeniler 2.868 Yer Rockport City 31 Ağustos 2025 #2 Doğrulanmasını bekleyin, biraz uzun sürebilir. atlasrise dedi: saatler de geçse inmiyor. Genişletmek için tıkla... Ha o zaman sıkıntı. atlasrise dedi: Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Başka bir PC'ye indirip o dosyayı kendi PC'ne atıp doğrulatmayı deneyebilirsin.
Doğrulanmasını bekleyin, biraz uzun sürebilir. atlasrise dedi: saatler de geçse inmiyor. Genişletmek için tıkla... Ha o zaman sıkıntı. atlasrise dedi: Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Başka bir PC'ye indirip o dosyayı kendi PC'ne atıp doğrulatmayı deneyebilirsin.