Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

zkamil

Uzman
Başlıkta da belirttiğim gibi BF 1'de sebepsiz yere ban yedim. E-postadan kullanıcı haklarının ihlalinden bahsetmişler. Hile kullanmadım, chatte küfür etmedim. Neden yemiş olabilirim? Sebebini de yazmamışlar.

Uyarının gözüktüğü ekranı, paylaşmak istemediğiniz bilgilerinizi de sansürleyerek bizimle paylaşabilir misiniz?

Screenshot_20250207_221034.webp

Hayır oyun hala kütüphanemde duruyor.
Oyun Steam kütüphanenizde duruyor olabilir ama EA hesabınız banlanmış, farklı hesap açmayı deneyin bir de ama olacağını pek sanmıyorum.

Ya da mail yolu ile iletişime geçip asıl sebebini sorgulayabilir ve eğer gerçekten haksız bir ban ise kaldırmalarını talep edebilirsiniz. Ancak mail sisteminde İngilizce kullanmanızı tavsiye ederim.

Oyun Steam kütüphanenizde duruyor olabilir ama EA hesabınız banlanmış, farklı hesap açmayı deneyin bir de ama olacağını pek sanmıyorum.

Ya da mail yolu ile iletişime geçip asıl sebebini sorgulayabilir ve eğer gerçekten haksız bir ban ise kaldırmalarını talep edebilirsiniz. Ancak mail sisteminde İngilizce kullanmanızı tavsiye ederim.

Mail attım bekliyorum aynı sorunu yaşayan varsa diye yazdım buraya.