Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
O zaman https://help.ea.com/tr/solutions/?product=ea-account&topic=dispute-ban-suspension gidip itirazını yaz. Çok ümitli olma ama düşükte olsa açılma ihtimali de olabilir.
- Makaleler
- 20
Uyarının gözüktüğü ekranı, paylaşmak istemediğiniz bilgilerinizi de sansürleyerek bizimle paylaşabilir misiniz?
Uyarının gözüktüğü ekranı, paylaşmak istemediğiniz bilgilerinizi de sansürleyerek bizimle paylaşabilir misiniz?
- Makaleler
- 20
Sözleşmelerini veya satış şartlarını ihlal ettiğinizi belirtmişler. Satın alıp iade etme gibi bir durumdan mı faydalandınız? Ayrıca kalıcı olarak kapatmışlar.
Sözleşmelerini veya satış şartlarını ihlal ettiğinizi belirtmişler. Satın alıp iade etme gibi bir durumdan mı faydalandınız? Ayrıca kalıcı olarak kapatmışlar.
Hayır oyun hala kütüphanemde duruyor.
- Makaleler
- 20
Oyun Steam kütüphanenizde duruyor olabilir ama EA hesabınız banlanmış, farklı hesap açmayı deneyin bir de ama olacağını pek sanmıyorum.
Ya da mail yolu ile iletişime geçip asıl sebebini sorgulayabilir ve eğer gerçekten haksız bir ban ise kaldırmalarını talep edebilirsiniz. Ancak mail sisteminde İngilizce kullanmanızı tavsiye ederim.
Oyun Steam kütüphanenizde duruyor olabilir ama EA hesabınız banlanmış, farklı hesap açmayı deneyin bir de ama olacağını pek sanmıyorum.
Ya da mail yolu ile iletişime geçip asıl sebebini sorgulayabilir ve eğer gerçekten haksız bir ban ise kaldırmalarını talep edebilirsiniz. Ancak mail sisteminde İngilizce kullanmanızı tavsiye ederim.
Mail attım bekliyorum aynı sorunu yaşayan varsa diye yazdım buraya.
Batuhan445
Uzman
EA hesabın komple mi banlandı yoksa sadece BF1 mi?
Son düzenleyen: Moderatör:
EA hesabın komple mi banlandı yoksa sadece BF1 mi?
Account yazıyor BF 1'e girince online giremiyorum.
- Makaleler
- 1
Oynundaki ismin İngilizcede küfür sayılan bir isim mi?
Yeni konular
-
-
Oyunlarda high ve ultra grafik seçenekleri arasında ciddi fark var mı?
- Unlishimaide
-
-
-
-
-
-