w00zy

Çalışkan
Merhaba BF6 splash screen yani anticheat ekranından sonra küçük bir pencere açılıyor ve geri EA ekranına atıyor. PC'yi format atmadan önce rahat bir şekilde oynuyordum fakat formattan sonra böyle olmaya başladı. Reddit de vb sitelerdeki çözümleri denedim fakat olmuyor. Karşılaşan var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba BF6 splash screen yani anticheat ekranından sonra küçük bir pencere açılıyor ve geri EA ekranına atıyor. PC'yi format atmadan önce rahat bir şekilde oynuyordum fakat formattan sonra böyle olmaya başladı. Reddit de vb sitelerdeki çözümleri denedim fakat olmuyor. Karşılaşan var mıdır?

Eaanticheat'i kaldırıp yeniden kur.

C:\program Files\EA\AC EAAntiCheat.Installer.exe yönetici olarak aç, Battlefield 6 uninstall ınstall, PC'yi yeniden başlat.

Olmazsa Windows güvenliği, çekirdek yalıtımı, bellek bütünlüğü kapat. Yeniden başlat.
Bunu dene belki olur.

Eaanticheat'i kaldırıp yeniden kur.

C:\program Files\EA\AC EAAntiCheat.Installer.exe yönetici olarak aç, Battlefield 6 uninstall ınstall, PC'yi yeniden başlat.

Olmazsa Windows güvenliği, çekirdek yalıtımı, bellek bütünlüğü kapat. Yeniden başlat.
Bunu dene belki olur.
Her şeyi denedim malasef yine de olmadı, dediklerinizi de yaptım..

PC formatlamadan önce rahat bir şekilde oynuyorum ve Expedition 33'te de bazı hatalar alıyorum onun için de ayrı bir konu açtım maalsef.

Format sonrası Windows bazı oyun bileşenlerini kurmuyor. Bu yüzden hem Battlefield 6 hem Expedition 33 hata veriyor olabilir.
Visual C++ 2015–2022 paketini hem X64 hem X86 olarak kur.
DirectX web Setup'ı kur.
Bilgisayarı yeniden başlat.
Bunlar yüklü değilse oyunlar anticheat ekranından sonra kapanır ya da rastgele hatalar verir. Format öncesi çalışıp sonrası bozulmasının sebebi bu olmalı denedin mi?

Format sonrası Windows bazı oyun bileşenlerini kurmuyor. Bu yüzden hem Battlefield 6 hem Expedition 33 hata veriyor olabilir.
Visual C++ 2015–2022 paketini hem X64 hem X86 olarak kur.
DirectX web Setup'ı kur.
Bilgisayarı yeniden başlat.
Bunlar yüklü değilse oyunlar anticheat ekranından sonra kapanır ya da rastgele hatalar verir. Format öncesi çalışıp sonrası bozulmasının sebebi bu olmalı denedin mi?
Evet onları da kurdum malasef yine olmadı.

Evet onları da kurdum maalesef yine olmadı.

Büyük ihtimalle Windows'un N sürümünü kurdun. Olabilir mi sence?

Bu sürümde medya bileşenleri yok, oyunlar Splash Screen'den sonra kapanır. Kontrol et bence.
Hakkında kısmında sürümde N yazıyor mu?
Microsoft Media Feature Pack'i kur, PC'yi yeniden başlat.
N değilse, Windows ISO bozuk ya da yanlış kurulmuştur. Temiz normal Home'ya da Pro kurmadan düzelmez.

Büyük ihtimalle Windows'un N sürümünü kurdun. Olabilir mi sence?

Bu sürümde medya bileşenleri yok, oyunlar Splash Screen'den sonra kapanır. Kontrol et bence.
Hakkında kısmında sürümde N yazıyor mu?
Microsoft Media Feature Pack'i kur, PC'yi yeniden başlat.
N değilse, Windows ISO bozuk ya da yanlış kurulmuştur. Temiz normal Home'ya da Pro kurmadan düzelmez.

Windows 11 Pro 25H2 sürümünü kurdum.

Windows 11 Pro 25H2 sürümünü kurdum.

Ayarlar, gizlilik ve güvenlik, Windows güvenliğine gir.
Uygulama ve tarayıcı denetimi, exploit protection ayarları, sistem ayarları.
Görüntüler için zorunlu rastgeleleştirmeyi kapatı seç.
Bilgisayarı yeniden başlat. Forumlarda millet bu ayarı hep kapatıyormuş sorun olmasın diye. Başka bulamadım, olmazsa EA'den güncelleme bekle.