Makaleler
1
Düşünmeye bile gerek yok. Tabii ki de Ender marka çikolatalar🍫

images (4).webp

Çikolata diye satılır ama çikolata bile değildir, yan tarafında silik bir şekilde fındıklı “kokolin” yazar. Kokolin daha ucuza üretildiği için yıllarca çikolata olarak satılan bir ürün.

Kokolin denilen şeyin içinde süt yoktur, yerine peynir altı suyu tozu vardır. İçinde kakao yoktur, yerine kakao tozu vardır. İçinde kakao yağı bile yoktur, onun yerine margarin vardır.

Çeneyi yerinden söken beyaz çikolatalardan iyidir bence.

Ender çikolata(?)yı herhangi bir şeyden üstün tuttuğunuz için mesajı EGM'ye bildirdim. Bahsettiğiniz akide şekeri ise renklilerini dilinizi renklendirmek için beyazını ise ikiye ayırıp ortasındaki sütümsü sıvıyı emmek için kullanabilirsiniz. Ayrıca diyelim beğenmiyorsunuz, benim dişler takma deyip savuşturabilirsiniz ancak bu Ender denilen meretten kurtulmak için dağıtan kişinin gözlerine yalvarır şekilde bakmaktan başka şansınız yok.

Hayır gerçek korkulu rüyası yaşıt misafir kızla tokalaşmadır.

Yaşlıların arasına oturmasını bekle, oturduğunda herkesin elini öp geç araya kaynar.

Düşünmeye bile gerek yok. Tabii ki de Ender marka çikolatalar🍫

Eki Görüntüle 34868

Çikolata diye satılır ama çikolata bile değildir, yan tarafında silik bir şekilde fındıklı “kokolin” yazar. Kokolin daha ucuza üretildiği için yıllarca çikolata olarak satılan bir ürün.

Kokolin denilen şeyin içinde süt yoktur, yerine peynir altı suyu tozu vardır. İçinde kakao yoktur, yerine kakao tozu vardır. İçinde kakao yağı bile yoktur, onun yerine margarin vardır.

Hayatımda gördüğüm en berbat çikolata. Tadı bile güzel değildi.

Ender çikolata(?)yı herhangi bir şeyden üstün tuttuğunuz için mesajı EGM'ye bildirdim. Bahsettiğiniz akide şekeri ise renklilerini dilinizi renklendirmek için beyazını ise ikiye ayırıp ortasındaki sütümsü sıvıyı emmek için kullanabilirsiniz. Ayrıca diyelim beğenmiyorsunuz, benim dişler takma deyip savuşturabilirsiniz ancak bu ender denilen meretten kurtulmak için dağıtan kişinin gözlerine yalvarır şekilde bakmaktan başka şansınız yok.

Yaşlıların arasına oturmasını bekle, oturduğunda herkesin elini öp geç araya kaynar.

Bir kere bu senaryoda kızın elini öpmeye çalıştım.