mauroicardi99

Yetkin
Valorant ve görev yöneticisinde ekran görüntüsü almaya çalıştığım zaman alamıyorum. PrtSc tuşuna basınca hiçbir şey olmuyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Masaüstünde Görev Yöneticisi'ni açtıktan sonra herhangi bir yere tıklayın (masaüstü veya görev çubuğundaki boşluğa) ve ardından prtsc tuşuna basın ya da Win+Shift+s kombinasyonunu uygulayabilirsin öyle de açılıyor.
Böyle uğraşamam dersen alternatif ekran görüntüsü alan programlara geçebilirsin. ShareX programını tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Artı -1 Eksi
Bende de öyle. Görev yöneticisi açıkken görev çubuğuna bir kere sol tıklayarak print screen tuşunu çalıştırabilirsiniz. Ekran alıntısı aracıyla da ekran görüntüsü alabilirsiniz. Oyunlar için oyunu Steam üzerinden çalıştırıp Steam'in ekran görüntüsü çekme tuşu ile (F12) ekran görüntüsü çekmeyi deneyin.

Benzer sorunu yaşadığım uygulamalar var. Neden oluyor düşünmedim ve araştırmadım. Genel olarak Flameshot kullanıyorum ve size de öneririm. Ekran görüntüsü alamadığınız uygulamalarda Win+ALT+PRTSC kısayoluyla alabilirsiniz. Sonra o görseli Flameshot ile düzenlersiniz.