Detaylar
Kim cevapladı?Rehber: Minidump Dosyaları Nasıl Paylaşılır?
Mavi ekran hatası aldığınızda DMP uzantılı Minidump dosyaları oluşur. Bu mini bellek döküm dosyalarının analiziyle mavi ekran hatalarının sebebi genelde tespit edilebilir. Dosyaları paylaşmak için C:\Windows\Minidump dizinine gidip buradaki dosyaları kopyalayın. Sonrasında ister doğrudan...
Hemen paylaşıyorum.Rehber: Minidump Dosyaları Nasıl Paylaşılır?
Mavi ekran hatası aldığınızda DMP uzantılı Minidump dosyaları oluşur. Bu mini bellek döküm dosyalarının analiziyle mavi ekran hatalarının sebebi genelde tespit edilebilir. Dosyaları paylaşmak için C:\Windows\Minidump dizinine gidip buradaki dosyaları kopyalayın. Sonrasında ister doğrudan...techolay.net
@umut o dizin bomboş gözüküyor
Son düzenleme:
- Makaleler
- 20
Sistemde CCleaner tarzı uygulama varsa kaldırıp oyunu tekrar mavi ekrana zorlayın.
Herhangi bir temizleme veya antivirüs uygulaması yok bilgisayarımda. Neden olduğunu maalesef anlayamadım.Sistemde CCleaner tarzı uygulama varsa kaldırıp oyunu tekrar mavi ekrana zorlayın.
Konuda şüpheli bulduğunuz durumla bir alakası olmadığı için konuyu ayırdım zira bu tip uyarılar Windows'un göz ardı etmeniz gerektiğini söylediği uyarılar. Zamanında sırf bu uyarılar yüzünden para koparmaya çalışan şirketler vardı ve MS bu yüzden sadece uyarıların olduğu ek bir bölüm açıp şiddet derecesini de gizleyebildiği kadar gizledi. Yani, bilgisayar yeniden başlatılınca bile sistem donanımsal hata uyarısı veriyor'du' ilgili raporlarda ki hala da bu olay var ama göz önünde değil. "Olay Görüntüleyicisi > Sistem" kısmına değil de "Yönetim Olayları" kısmına bakmalısın bu tip durumlarda. Eğer bakarsan göreceğin uyarı sayısı gözünü korkutabilir ama çoğu her Windows kullanan bilgisayarın arka planında olan olaylardan ibarettir.
Minidump dosyalarına gelince de yapılandırma ayarlarını kontrol et:
techolay.net
Ayarlarında sorun yoksa (Minidump değil de MEMORY.DMP olarak da oluşmuş olabilir dosya. Kontrol edebilirsin konudaki File Path'ler ile.) Tekrar mavi ekran almayı bekleyebilirsin. Spesifik bir durum olarak hiç oluşmazsa en azından ekranda çıkan hata kodunu aklında tutabilirsin.
Rehber: Windows 11'i Dump dosyalarını oluşturacak şekilde yapılandırma
Merhaba, Bir sorun (Yazılımsal veya donanımsal olabilir.) bilgisayarınızın beklenmedik bir şekilde kapanmasına veya yeniden başlamasına neden olursa mavi ekran veya BSoD hatası (durdurma hatası olarak da adlandırılır) oluşabilir. Bu tür bir hatayla karşılaştığınızda, bilgisayarınız açıldığında...
Ayarlarında sorun yoksa (Minidump değil de MEMORY.DMP olarak da oluşmuş olabilir dosya. Kontrol edebilirsin konudaki File Path'ler ile.) Tekrar mavi ekran almayı bekleyebilirsin. Spesifik bir durum olarak hiç oluşmazsa en azından ekranda çıkan hata kodunu aklında tutabilirsin.
Çok teşekkür ederim. ''Yönetim olayları'' diye bir yer yok ama ''İletilen olaylar'' diye bir yer var.Konuda şüpheli bulduğunuz durumla bir alakası olmadığı için konuyu ayırdım zira bu tip uyarılar Windows'un göz ardı etmeniz gerektiğini söylediği uyarılar. Zamanında sırf bu uyarılar yüzünden para koparmaya çalışan şirketler vardı ve MS bu yüzden sadece uyarıların olduğu ek bir bölüm açıp şiddet derecesini de gizleyebildiği kadar gizledi. Yani, bilgisayar yeniden başlatılınca bile sistem donanımsal hata uyarısı veriyor'du' ilgili raporlarda ki hala da bu olay var ama göz önünde değil. "Olay Görüntüleyicisi > Sistem" kısmına değil de "Yönetim Olayları" kısmına bakmalısın bu tip durumlarda. Eğer bakarsan göreceğin uyarı sayısı gözünü korkutabilir ama çoğu her Windows kullanan bilgisayarın arka planında olan olaylardan ibarettir.
Rehber: Windows 11'i Dump dosyalarını oluşturacak şekilde yapılandırma
Merhaba, Bir sorun (Yazılımsal veya donanımsal olabilir.) bilgisayarınızın beklenmedik bir şekilde kapanmasına veya yeniden başlamasına neden olursa mavi ekran veya BSoD hatası (durdurma hatası olarak da adlandırılır) oluşabilir. Bu tür bir hatayla karşılaştığınızda, bilgisayarınız açıldığında...techolay.net
Cast try lukin' here,,
Bilgisayar açamıyorum şu anda, yarın sabah bakacağım. Teşekkür ederim yeniden.
Yeni konular
-
-
Ev ve Yaşam My Rabbit deterjanlarda ikinci ürün 100 TL kampanyası
- Işıklımışıklı
-
Elektronik Xiaomi 20.000 mAh 33W powerbank, Troy karta özel 899 TL
- fenerlimuhendis
-
-
-
-