Bedava online oyun önerisi

Şu an indiriyorum :D

1748377237591.webp

Oyun öğrenince çok eğlenceli oluyor arcade modu bile gerçekçi olduğu için tankın zayıf noktalarına ateş etmeniz lazım, aynı zamanda doğru pozisyon almalısınız aynı şekilde düşman sizi zayıf noktanızdan delmesin diye. Kullandığınız toplara dikkat edin hepsinin ayrı özellikleri var okuyabilirsiniz, 20'den fazla top almamaya çalışın ne kadar fazla top yüklerseniz tanka patlama ihtimali artar. Başlangıçtada Almanya'dan gidin tankları iyi oluyor.

Oyun öğrenince çok eğlenceli oluyor arcade modu bile gerçekçi olduğu için tankın zayıf noktalarına ateş etmeniz lazım, aynı zamanda doğru pozisyon almalısınız aynı şekilde düşman sizi zayıf noktanızdan delmesin diye. Kullandığınız toplara dikkat edin hepsinin ayrı özellikleri var okuyabilirsiniz, 20'den fazla top almamaya çalışın ne kadar fazla top yüklerseniz tanka patlama ihtimali artar. Başlangıçtada Almanya'dan gidin tankları iyi oluyor.
Uçak için? Sağ olun.

Tank modunu oynuyorsanız aldığınız kill sayısına göre farklı uçaklar veriyor geçiyorsunuz direkt uçağa hiç bir espirileri yok ama GTA’da uçak sürmekle aynı ona rahat alışırsınız.
Oyun çok güzel abi ya! Neden daha önce görmemişim bu oyunu..

İş olmasa 7/24 oynardım. Şu an oyunda 3 saatim var ama daha uçağı acamadım :(

Premium'dan tank geldi birde.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt