Detaylar
Kim cevapladı?Commander Shepard
Yetkin
TLauncher — Download Minecraft Launcher
If you want to find a first-rate Minecraft launcher, we recommend downloading TLauncher – the best among its competitors!
Twig 27
Yetkin
Prism Launchera burdaki adımları uygulayın.
github.com
GitHub - antunnitraj/Prism-Launcher-PolyMC-Offline-Bypass: Bypass check if user has a real Microsoft MSA account linked with the Minecraft Launchers PrismLauncher, Prism Launcher
Bypass check if user has a real Microsoft MSA account linked with the Minecraft Launchers PrismLauncher, Prism Launcher - antunnitraj/Prism-Launcher-PolyMC-Offline-Bypass
Bruhistan
Başarılı
Ben bunu indirip açacak olduğumda nedense bu hatayı alıyorum![]()
TLauncher — Download Minecraft Launcher
If you want to find a first-rate Minecraft launcher, we recommend downloading TLauncher – the best among its competitors!tlauncher.org
electro
Yetkin
- Makaleler
- 1
Ben bunu indirip açacak olduğumda nedense bu hatayı alıyorum:
Eki Görüntüle 156256Eki Görüntüle 156257
VPN'i kapatıp tekrar deneyin.
Bruhistan
Başarılı
Kapatsam da yine aynı hatayı veriyor maalesef.
Commander Shepard
Yetkin
Antivirüs varsa devre dışı bırakın ya da güvenlik duvarına ekleyin programı. Java güncel olması lazım javayı indirin güncelleyin. Anakartınızın sitesinden ağ driverlarını güncelleyin. Başlangıca çalıştır yazıp açın çalıştırı, sonra %appdata% yazıp tamam diyin. Oradan .minecraft ve de .tllauncher dosyalarını silin. En son olmazsa başlangıca cmd yazıp yönetici olarak çalıştırın ve bu komutları girin:
netsh winsock reset
netsh int ip reset all
netsh winhttp reset proxy
ipconfig /flushdns
Sizde mi oluyor diye hata sadece indirip kurdum yine ve sıkıntısız çalışıyor hocam. Hata sizde maalesef.
Son düzenleme:
Prism launchera buradaki adımları uygulayın.
![]()
GitHub - antunnitraj/Prism-Launcher-PolyMC-Offline-Bypass: Bypass check if user has a real Microsoft MSA account linked with the Minecraft Launchers PrismLauncher, Prism Launcher
Bypass check if user has a real Microsoft MSA account linked with the Minecraft Launchers PrismLauncher, Prism Launcher - antunnitraj/Prism-Launcher-PolyMC-Offline-Bypassgithub.com
Sıkıntılı bildiğim kadarıyla.
Hocam VirusTotal'de tarattım virüslü cıktı hmcl nasıl sizce GitHub'da var.