TLauncher virüs olaylarında yapımcısı "Ben TLauncher'in orijinal yapımcısıyım" diyerekten ortaya çıktı, kendisi daha öncede vardı ama bu konu ile alakalı bir açıklama yapmamıştı. Bu yüzden benim içime sinmiyor TLegacy. Prism Launcher öneriyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?TLauncher virüs olaylarında yapımcısı "ben TLauncher'in orijinal yapımcısıyım" diyerekten ortaya çıktı, kendisi daha öncede vardı ama bu konu ile alakalı bir açıklama yapmamıştı. Bu yüzden benim içime sinmiyor tlegacy. Prism Launcher öneriyorum.
Hocam öneriyorsunuz burada sorduğumda neden önermiyorum dediniz
SadeceZinzap
Uzman
Prism Launcher kullanıyorum ama daha temel bir şey isterseniz TLauncher'ya da Legacy Launcher kullanabilirsiniz.
Prism Launcher kullanıyorum ama daha temel bir şey isterseniz TLauncher'ya da Legacy Launcher kullanabilirsiniz.
TLauncher da virüs var o kesin Legacy açık kaynaklı diye tanınıyor virüs iddiası yok Prism de garip denedim hiç hosuma gitmedi açıkçası.
SadeceZinzap
Uzman
TLauncher virüslü diyenlerin elinde düzgün kanıt yok nereden uyduruyorlar merak ediyorum.TLauncher da virüs var o kesin Legacy açık kaynaklı diye tanınıyor virüs iddiası yok Prism de garip denedim hiç hosuma gitmedi açıkçası.
TLauncher virüslü diyenlerin elinde düzgün kanıt yok nereden uyduruyorlar merak ediyorum.
Miting yapıyor.
SadeceZinzap
Uzman
Yapıyorda yaptığının bir kanıtı var mı dostum. Her neyse konu dışına sapmak istemem.