Merhaba. Bildiğmiz üzere MC bayağı pahalı. Bundan dolayı Minecraft almak zor. Ben de bedava Launcher arıyorum ama bilmiyorum önerebileceğiniz Launcher var mı?
Bypass check if user has a real Microsoft MSA account linked with the Minecraft Launchers PrismLauncher, Prism Launcher - antunnitraj/Prism-Launcher-PolyMC-Offline-Bypass
Antivirüs varsa devre dışı bırakın ya da güvenlik duvarına ekleyin programı. Java güncel olması lazım javayı indirin güncelleyin. Anakartınızın sitesinden ağ driverlarını güncelleyin. Başlangıca çalıştır yazıp açın çalıştırı, sonra %appdata% yazıp tamam diyin. Oradan .minecraft ve de .tllauncher dosyalarını silin. En son olmazsa başlangıca cmd yazıp yönetici olarak çalıştırın ve bu komutları girin:
netsh winsock reset
netsh int ip reset all
netsh winhttp reset proxy
ipconfig /flushdns
Sizde mi oluyor diye hata sadece indirip kurdum yine ve sıkıntısız çalışıyor hocam. Hata sizde maalesef.
Bypass check if user has a real Microsoft MSA account linked with the Minecraft Launchers PrismLauncher, Prism Launcher - antunnitraj/Prism-Launcher-PolyMC-Offline-Bypass