Şu an yapılan askerlik değil zaten, zaman geçirme 6 ay hiçbir şey değil. Bizim zamanımızdaki askerlik ile şu an yapılan arasında dağlar kadar fark var. Kötü anlamda değil rahatlık anlamında, ben 15 ay yaptım ve kendimi kampa gidiyormuş gibi ayarladım. 3 ay bilecik te 12 ay da Van'da yaptım ve 1 saniye bile keşke gitmeseydim demedim şahsen.

Güzel para, gidin askerliğinizi yapın daha iyi. Kıbrıs'tayken her ay 2. 400 TL para da alıyorduk içecekler falan da ucuzdu. O 6 aylık süreç (nöbetler hariç) su gibi akıp gidiyor.

Dolar karşılığından hesaplayın ve sadece insanların zamanını satın almak için ne kadar para istediklerini son 3 senede ne kadar arttırdıklarını görün. 182 bin TL 2022’de ödeme yaptığımda 5.000 dolar yaparken şimdi 9.000 dolarlara dayandı.

Pardon, 10.300 dolara dayanmış.

@Emir, kesinlikle tavsiyem budur. Askere gidene kadar ilişkin olmasın, rahat rahat yap, gel. Ayrıca askerlik gönüllülük esaslı olamaz, arkadaşlar. Orta Doğu'da yaşıyoruz.
Zaten dediğim gibi yaparsam büyük ihtimal revirde olacağımdan benlik sorun olmaz ya, ancak evlenirsem bedelli yaparım. Evi bırakıp da gitmek mantıklı gelmiyor bana.