Bu öneri uygulamaya geçirilmiştir.

Bu arkadaşımız saçma bir öneri yapmıştı. Ben de beğenmedim tabii doğal olarak öneriyi. Sonra bu arkadaş bana emir vererek "beğenmedim ifadesini geri çek!" tarzında bir şey dedi. Ben de kalacak tarzında demememe rağmen hala ısrarla devam etti. Tabii yönetime de bildirdim yetkileri kısıtladılar onun.
Bu tarz olaylar kızgın gibi ifadeler için de yaşanabilir. Birinin dediği bir şeyi beğenmezsek elimizde atacak ifade yok. Kızgın var sadece. Size olan olaydaki kişiye yapılan gibi yaptırım olabilir bu konuda.

Bu arkadaşımız saçma bir öneri yapmıştı. Ben de beğenmedim tabii doğal olarak öneriyi. Sonra bu arkadaş bana emir vererek "beğenmedim ifadesini geri çek!" tarzında bir şey dedi. Ben de kalacak tarzında demememe rağmen hala ısrarla devam etti. Tabii yönetime de bildirdim yetkileri kısıtladılar onun.
Uzatmayıp gereksiz mesajdan raporlamaniz yeterliymiş aslında gayet. Gelmeli, kızgın atmak çoğu durumda saçma kalabiliyor beğenmedim daha iyi.

• Beğendim
İfadeler: 144

Gözardı etme özelliği bunun için var. Sizin problemeniz çoluk çocuğun mesajına takılmak.