Neoxa
Becerikli
Bir konuya sadece beğenmedim emojisi atmak mantıksız geliyor, özellikle tavsiye isteyenler için. En azından tavsiye konularına beğenmedim atıldığı zaman açıklama zorunluluğu gelmeli.
Mesaj başına bakarsak aslında yine seninki daha fazla.Ben boşuna sinirleniyormuşum, dedim herhalde en fazla benimdir diye ama yalnız değilmişim.![]()
Onda bana yetişebilecek birisi yok bu arada forumda. Övünmek gibi olmasın.Az kaldı gereksiz mesajlar uyarısında da sana yetişeceğim.
Ben "beğenmedim" atan kişinin sorgulanmasını da anlamıyorum, spam varsa bildirilir zaten. Kişi konu içinde açıklama yapmak istese eğer girer konuya açıklamasını yapardı. Yapmak istemiyorsa bunu zorla istemenin anlamı nedir? Mantıksız, eksiledim.
Mesaj başına bakarsak aslında yine seninki daha fazla.![]()
İşte kastettiğim mental bu, böyle olacaksın.Takmıyorum artık kim ne hali varsa görsün misali. İsterse 300 olsun yapacak bir şey yok. Sonuçta forum burası.![]()
Bir emojiye niçin bu kadar takılıp ciddiye alıyorsunuz ki arkadaşlar?
Fikriniz beğenilmek zorunda değil, herkes aynı düşünce yapısına sahip değil. ayrıca en çok beğenisi olana ödül de verilmiyor. Etkisi koca bir sıfır. 1 tane beğeniniz eksilse ne, eksilmese ne?
Açıklamak isteyen zaten sizin mesajınıza beğenmedim basıp aksi fikir belirtir.
Kasıtlı olarak sırf toksiklik olsun diye spam şeklinde kullanılmadığı sürece takmayın şu ifadeyi.
Bir konuya sadece beğenmedim emojisi atmak mantıksız geliyor, özellikle tavsiye isteyenler için. En azından tavsiye konularına beğenmedim atıldığı zaman açıklama zorunluluğu gelmeli.